Nótár Mary azt állította, hogy menedzsere erőszakkal tartotta őt fogva, ebben az ügyben zárta le most a nyomozást a rendőrség: erre jutottak.

Nótár Mary és menedzsere között annyira elmérgesedett a viszony, hogy ügyük bíróság elé került. Az énekesnő azzal vádolta menedzserét, hogy anyagi károkat okozott neki és erőszakkal fogva tartotta házában, a menedzsere azonban ezeket tagadja és azt állítja, Nótár Mary leszbikus, és sosem volt terhes.

Nótár Maryt nem tartotta fogva menedzsere?Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A több állítást tartalmazó ügy egyik részére már pontot tettek a hatóságok: megszüntette a rendőrség a Lakatos Róbert menedzser ellen zajló nyomozást, melyet az énekesnő állítólagos fogva tartása miatt indítottak. "Bűncselekmény hiányában megszűnt végre ez a csúnya ügy. Nagyon nagy elégtétel ez a családunkna"- mondta a Borsnak Lakatos Róbert, az énekesnő korábbi menedzsere. Azt is elmondta, hogy négyszer hosszabbították meg a nyomozást.

Lakatos Róbert még nem nyugodhat meg: Nótár Mary és ügyvédje nem adja felForrás: www.skyforcenet.com, Facebook/Nótár Mary

"Lépten-nyomon azt kérdezgették tőlünk, hogy igazak ezek a hírek, Maryt tényleg fogva tartottátok? A fiamat annyira mélyen érintette lelkileg az eset, hogy emiatt egy évre felfüggesztette a tanulmányait, és nem járt be a jogi egyetemre. A családunk mindig becsülettel és normálisan intézte a dolgait. Erre Mary egyszerűn ránk akarta fogni ezt a mocskos hazug dolgot. Egyszerűen csak azért, hogy a közvélemény előtt befeketítve minket, arra tudjanak hivatkozni a bíróságon, hogy azért mondta fel a szerzôdését, mert bűncselekményt követtünk el" - árulta el a korábbi menedzser. Nótár Maryt is kereste a lap az üggyel kapcsolatban, ügyvédje leszögezte, nem hagyják annyiban a dolgot. "Számtalan olyan hibát tartalmaz ez a megszüntető határozat, ami arra enged következtetni, hogy nem megfelelően értékelte a nyomozó hatóság a bizonyítékokat. Elsősorban a testi sértéssel kapcsolatban vizsgálódott a rendőrség, a személyi szabadság korlátozásáról szinte semmit nem is írtak. Az mintha kimaradt volna az egész eljárásból, hogy ott mi és hogyan történt. Nyolc napon belül nekünk lehetőségünk van panasszal élni, és mi élni is fogunk vele. A nyomozás folytatását és vádemelést fogunk kérni. Tehát mindenképpen megyünk tovább" - nyilatkozta dr. Kovács Attila.