Pintér Tiborra még mindig a 80 éves édesanyja mos

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Pintér Tibor főzés anya mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor 40 évesen macsóként hajkurássza a fiatal nőket, de vannak dolgok, amiket viszont felnőtt létére viszont nem képes elvégezni: még mindig az anyukája mos és főz rá. 

Pintér Tibor már negyvenéves, de még mindig vannak dolgok, amihez nem nőtt fel teljesen. Valahol mindig a mama pici fia marad, anyukája pedig szívesen segít neki olyan dolgokban, melyek feleség híján Tenya körül nincs elrendezve. A 80 éves Ili néni szívesen gondoskodik még mindig gyermekéről.

Pintér Tiborra mindig az édesanyja mos Fotó: Polyák Attila - Origo

"A mai napig ő főz rám, ő mossa ki a ruháimat, hetente szoktam vinni neki egy garnitúra cserét. Ez neki amolyan ceremónia: az élteti anyut, hogy még mindig van kiről gondoskodnia" - mondta a HOT! Magazinnak Pintér Tibor, akit nagyon bántja az, hogy nem tud mindig az édesanyjával lenni. "Nagyon bánt, hogy nem tudok folyamatosan mellette lenni... Rossz végignézni, ahogy fizikailag leépül. Anyi egyre kisebb, olyan, mintha elfogyna, egyre csak törpül" - mondta a színész, aki mostanában a Jimmy-musical miatt került a középpontba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.