Beszólt Jimmy özvegyének Pintér Tibor

Forrás: Pintér Tibor / Facebook -
musical Zámbó Jimmy özvegy Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban mutatta be a Nemzeti Lovas Színház a Jimmy musicalt, amit a király özvegye nemtetszéssel fogadott. El is mondta a véleményét, amire Pintér Tenya is reagált. Kialakulóban a botrány.

Jimmy életéről készített musicalt Pintér Tibor, aki szerint hatalmas siker lett a produkció. Az övegynek, Zámbó Editnek azonban vannak problémái a darabbal. Szerinte ízléstelen és elferdíti a valóságot.

Minden csak a szexről és a piáról szólt

- mondta felháborodva a nő.

Pintér Tibor Forrás: Pintér Tibor / Facebook

Természetesen az asszony véleménye Tenyához is eljutott, aki igen keményen vágott vissza.

"Akinek ez a darab azt üzeni, hogy Jimmy alkoholista volt, és csak nőzött, az elég butus. Nem baj, ha Edit megsértődött, csak mert róla kevesebbet szólt a fáma. De mit írhattam volna többet róla? Nem értem, hogy mi a problémája, hiszen, ha valóban Jimmy életét írtam volna le, ennél sokkal keményebben kellett volna ábrázolnom őt, amit nem szerettem volna" -fakadt ki a színész a Blikknek.

Kerényi Miklós Máté a szakításról vallott: együtt turnézik exfeleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-kerenyi-miklos-mate-a-szakitasrol-vallott-egyutt-turnezik-exfelesegevel.htmlAhogy azta Life.hu is megírta, Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari röviddel kisfiuk születése után elváltak. A fiatal színésza hírek szerint egy másik szépség oldalán vígasztalódik, míg a színésznő teljesen összeomlott. TV + SztárokOrigoCserpes Laura és Gyurta Dani kibékülnek? Együtt utaztak a téli olimpiárahttp://www.life.hu/sztarok/20180209-cserpes-laura-es-gyurta-dani-kibekulnek-egyutt-utaztak-a-teli-olimpiara.htmlGyurta Dani és Cserpes Laura január elején szakítottak, ahogy arról a Life.hu is beszámolt korábban. Úgy tűnik azonban, a szerelmesek mégsem bírják egymás nélkül...TV + Sztárok--Megszólalt a magyar mulatós zenész, aki megkopasztotta szeretőithttp://www.life.hu/sztarok/20180208-megszolalt-a-magyar-mulatos-zenesz-aki-megkopasztotta-szeretoit.htmlA Fókusznak nyilatkozott Ásós Attila Pacsirta, akit azzal vádoltak meg egykori barátnői, hogy sok pénzt és értékes ajándékokat csalt ki tőlük. TV + SztárokOrigoRobin Williams halála 10 százalékkal növelte az öngyilkosok számát az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180208-robin-williams-halala-10-szazalekkal-novelte-az-ongyilkosok-szamat-az-egyesult-allamokban.htmlMintegy 10 százalékkal nőtt az öngyilkosságot elkövetők száma az Egyesült Államokban Robin Williams Oscar-díjas színész 2014-es halála után, és még nagyobbra ugrott azon férfiak aránya, akik Robin Williamshez hasonlóan vetettek véget életüknek, felakasztották magukat - mutatták ki kutatók a PLOS One tudományos folyóiratban szerdán megjelent tanulmányukban. TV + Sztárok--J.Lo diktálja a szabályokat: csak így hajlandó hozzámenni pasijáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180208-j-lo-diktalja-a-szabalyokat-csak-igy-hajlando-hozzamenni-pasijahoz.htmlJennifer Lopez csak akkor hajlandó újra férjhez menni, ha jövendőbelije minden kívánságát és elképzelését teljesíti. TV + Sztárok--A színpadon fakadt sírva Zalatnay Sarolta, ettől hatódott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180208-a-szinpadon-fakadt-sirva-zalatnay-sarolta-ettol-hatodott-meg.htmlZalatnay Sarolta jubileumi nagykoncertjén hatódott meg annyira, hogy a közönség előtt sírta el magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.