Megmutatták izmos felsőtestüket a Barátok közt szépfiúi. A színészek egy szál farmerben álltak a kamerák elé.

Kiss Péter Balázs, Csórics Balázs és Pribelszki Norbert pózol félmeztelenül a Story magazinban. A színészek hetente többször járnak konditerembe, de nem csupán a lányok és az egészséges életmód kedvéért, hanem azért is, hogy a tévéképernyőn jól mutassanak.

Nemrég megfogadtam, hogy jobban figyelek magamra, ezzel örökre vége a kisfiús külsőmnek." – árulta el Kiss Péter Balázs, aki a diákként vízilabdázott és úszott is.

Csórics Balázs le sem tagadhatná, hogy rendszeres látogatója a konditermeknek, hiszen csak úgy dagad a bicepsze. A Barátok közt sármos színésze elmondta, bár sokan nem gondolnák, duci kamasz volt, akkor kezdett el súlyzózni, amikor megnyúlt. „Kondiztam, futottam, és három évvel ezelőtt új szintre emeltem a tréningjeimet. Heti ötször edzek, számolom a bevitt szénhidrát mennyiségét, rengeteg csirkemellet eszem, vagyis ügyelek a táplálkozásra." – mesélte.

Pribelszki Norberten ezzel szemben soha nem volt egy deka felesleg sem. Vékony testalkatával mégsem volt elégedett, úgy érezte, felsőtestén van mit dolgoznia. „A cél: megerősíteni a felsőtestemet, hogy arányban legyenek a lábaimmal. Idén nyáron már biztosan nem kell szégyenlősködni a strandon."