Tolvai Reni szexi táncot lejtett rajongóinak: videó

Forrás: Instagram/Tolvai Reni -
videó kamera tánc Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni A Dal-botrányát egy szexinek szánt videóval kívánja feledtetni a rajongóival: a kamera előtt vonaglott az énekesnő.

Tolvai Reni A Dal-botránya után ismét megdöbbentette a rajongóit, csak ezúttal egy szexinek szánt felvétellel. Az énekesnőről egy szórakozóhelyen, bulizás közben készítettek videót, melyen vadul táncol a zenére, miközben a haját csapkodja a szél.

Tolvai Reni szexi táncot lejtett rajongóinak Forrás: Instagram/Tolvai Reni

Hiába lehetne akár dögös is a felvétel, úgy tűnik, hogy a rajongókat annyira nem győzte meg Reni: 25 ezernél is többen látták a néhány másodperces videót, de kommentek nincsenek a felvétel alatt, ám sokkal valószínűbb, hogy az énekesnő törölte a hozzászólásokat.

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Őrült zaklatta Jakupcsek Gabriellát és családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180210-orult-zaklatta-jakupcsek-gabriellat-es-csaladjat-bochkorban-meselte-el.htmlMegdöbbentő történetet idézett fel Jakupcsek Gabriella az ATV #Bochkor című műsorának felvételén: egy pszichiátrián kezelt férfi egy éven keresztül zaklatta őt és a családját. Az őrült egyszer a házába is bejutott, ahonnan a tévés maga lökdöste el, hogy megvédje gyerekeit. TV + Sztárok--Forgatáson találkoztak, mára egy párt alkot Geronazzo Mária és Einwiller Gregorhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-forgatason-talalkoztak-mara-egy-part-alkot-geronazzo-maria-es-einwiller-gregor.htmlA magyar Ken babaként ismert Einwiller Gregor úgy érzi, előző életében már ismerte Geronazzo Mariát, akivel először egy bulvárfilm forgatásán találkozott. Most egy párt alkotnak. TV + SztárokOrigoKiderült, mire költi Bódi Sylvi a használt bugyijaiért kapott pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180209-kiderult-mire-kolti-bodi-sylvi-a-hasznalt-bugyijaiert-kapott-penzt.htmlBódi Sylvi jótékonykodott: abból az összegből, amelyet az eladott használt ruháiért, bugyijaiért kapott, egy nagyobb részt alapítványoknak ajánlott fel. TV + Sztárok--Meghan Markle és Harry herceg Valentin-napját keresztülvágja a hivatalos programhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-meghan-markle-es-harry-herceg-valentin-napjat-keresztulvagja-a-hivatalos-program.htmlKözeleg Meghan Markle és Harry herceg esküvője, de a párnak a szerevzés mellett kötelezettségeiket is tejesítenie kell, így sok idejük nem marad egymásra! TV + Sztárok--Szexi fotó: együtt pózolnak a Barátok közt félmeztelen sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180209-szexi-foto-egyutt-pozolnak-a-baratok-kozt-felmeztelen-sztarjai.htmlMegmutatták izmos felsőtestüket a Barátok közt szépfiúi. A színészek egy szál farmerben álltak a kamerák elé. TV + SztárokOrigoExkluzív interjút Vámos Miklós, elárulta akar-e érettségi tétel lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-life-tv-nek-adott-exkluziv-interjut-vamos-miklos-elarulta-akar-e-erettsegi-tetel-lenni.htmlKöztudott, hogy a 68 éves Vámos Miklós író, műsorvezető nem szeret szerepelni, a Life TV-vel most mégis kivételt tett, és exkluzív interjút adott Domszky Lászlónak. Mesélt nagysikerű műsorának, a Lehetetlennek kulisszatitkairól, és arról is, hogy milyen fogadalmat tett a 60. születésnapján. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.