Anyaszült meztelenre vetkőzött Rita Ora énekeső

meztelen tengerpart Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A naplementével a háttérben anyaszült meztelenül pózol közösségi oldalán Rita Ora énekesnő. Már több mint fél millió rajongója kedvelte posztját.

Meztelen fotójával robbantotta a netet Rita Ora 27 éves énekesnő, aki közösségi oldalára tette fel a szexi képet, melyen a naplementével a háttérben pózol. Posztját már több mint fél millióan lájkolták, de a kommentek is szép számmal gyülekeznek, hiszen az énekesnő többnyire ruhában, maximum fürdőruhában mutatkozik az Instagramra feltöltött képeken.

Sundaze.

RITA ORA (@ritaora) által megosztott bejegyzés,

Romantikus lánykérés: moziban ereszkedett térdre Idris Elba - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-romantikus-lanykeres-moziban-ereszkedett-terdre-idris-elba-video.htmlNyilvánosan, egy moziban kérte meg fiatal barátnője kezét Idris Elba. A megható jelenetről videó is készült. TV + Sztárok--Cipője miatt került kellemetlen helyzetbe Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-cipoje-miatt-kerult-kellemetlen-helyzetbe-a-terhes-katalin-hercegne.htmlKisebb kellemetlenség érte a 7 hónapos terhes Katalin hercegnét: egy hivatalos eseményen a magassarkú cipője szorult be a járda szélén lévő rácsba. TV + Sztárok--Ismert rockzenész tolta le a nadrágját a Story Gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-rockzenesz-tolta-le-a-nadrgajat-a-story-galan.htmlAz idei Story Gála sem múlt el kínos pillanat nélkül: egy rockzenész tolta le a nadrágját a közönség előtt, végül a biztonságiak tessékelték ki a bulitól. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Shane Tusup egyáltalán nem találkoznak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hosszu-katinka-es-shane-tusup-nem-talalkoznak-egymassal.htmlPontosan még mindig nem lehet tudni, hogy miért ment szét Hosszú Katinka és Shane Tusup, az viszont biztos, hogy nem békülnek sőt, egyre távolabb kerülnek egymástól. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPintér Tibor egyedül távozott a Story Gáláról: otthagyta barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180212-pinter-tibor-egyedul-tavozott-a-story-galarol-otthagyta-baratnojet.htmlPintér Tibor a Story Gálán mutatta be először fiatal barátnőjét, és rögtön magára is hagyta a celebbulin. A színész fellépésre sietett, Frida azonban nem tartott vele: Tenyát emésztette a féltékenység. TV + SztárokOrigoEzért nem jelent meg Kiszel Tünde a Story Gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-ezert-nem-jelent-meg-kiszel-tunde-a-story-galan.htmlSzinte érhetetlen, hogy Kiszel Tünde hogyan hagyatott ki egy ilyen rangos eseményt, mint a Story Gála. Jó oka volt azonban a távolmaradásra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.