Majka és Hajni nagyobbik fia, Marián iskolába készül, egyelőre azonban a szülők még nem tudtak dönteni, pontosan milyen intézménybe is írassák gyermeküket. 

Hajni és Majka nagy döntés előtt állnak, kisfiuk jövőjéről kell határozniuk. Marián ugyanis hamarosan iskolába megy, azt azonban még nem tudják a szülők, melyik lenne a legmegfelelőbb intézmény. Hajni ugyanis azt szeretné, ha gyermeke boldog lenne, és nem veszne ki belőle a kreativitás. 

Hajniék fontos döntés előtt állnakForrás: Instagram/majoroshajnalka

"Marián most iskola-előkészítőbe jár, és jó ideje azon agyalunk, hogyan tovább. Reálisan látom, milyen a gyerekem, mi lenne a legjobb neki. Napokon keresztül jártam az iskolákat, próbáltam megtudakolni, melyik a legjobb hely, kinek milyen tapasztalatai vannak. Aztán elgondolkodtam, mit is szeretnék a gyermekemnek. Vagy egy nagyon erős iskolába kerül, vagy boldog lesz. A kettő sajnos kizárja egymást manapság. Még az is szóba jött, hogy visszatartjuk egy évet, de annyira kis okos, hogy végül amellett döntöttünk, hogy jövőre suliba megy. Azt viszont nem szeretném, hogy kivesszen a kreativitása, és egy „versenyistállóba" kerüljön. Remélem, ez esetben is bejön az anyai megérzésem" - mondta a Borsnak Dundika.