Pintér Tibor egyedül távozott a Story Gáláról: otthagyta barátnőjét

Forrás: Polyák Attila/Origo -
buli Pintér Tibor Frida Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor a Story Gálán mutatta be először fiatal barátnőjét, és rögtön magára is hagyta a celebbulin. A színész fellépésre sietett, Frida azonban nem tartott vele: Tenyát emésztette a féltékenység. 

Pintér Tibor fiatal barátnőjét a Story Gálán mutatta meg a nyilvánosságnak, de sokáig nem mulattak együtt. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Tenyának egy vidéki fellépésre kellett sietnie, és hiába szerette volna, Frida nem kísérte el őt. A lány inkább a ceblebbuliban mulatott tovább, ami nagyon féltékennyé tette a színészt.

Pintér Tibor és barátnője Forrás: Polyák Attila/Origo

Lehet, hogy most itt meglátja a sok jó pasit és meggondolja magát.

Amikor én hízelgek egy kolléganőmnek, az nem arról szól, hogy tetszik és azt akarnám, hogy a barátnőm legyen, hanem elsősorban az önbizalmukat szeretném építeni. Rendezőként, producerként kötelességem hergelni a környezetben lévő kolléganőket, hogy jók legyenek és önbizalmuk legyen. Ezt Fridi sokszor félreérti, nem beszélve arról, hogy az is fura számára, hogy ennyire jóban vagyok mind a két volt feleségemmel

Vajna Timi: "Andy részéről már többről van szó, mint kísérőről"http://www.life.hu/sztarok/20180212-vajna-tim-andy-reszerol-mar-tobbrol-van-szo-mint-kiserorol.htmlVajna Timi a 24.hu-tól értesült arról, hogy féje, Andy Vajna nem egyedül jelent meg szombaton a Story Gálán. Tegnap a közösségi oldalán reagált is a hírre, szívesen válaszolgatott a kommentelők kérdéseire. TV + SztárokOrigoEzért tűnt el egy időre a Barátok közt sztárja, Aradi Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180211-ezert-tunt-el-a-baratok-kozt-sztarja-aradi-balazs.htmlAradi Balázs a Life.hu-nak arról mesélt, miért nem játszott egy ideig a Barátok köztben, és hogy érzi magát most, hogy visszatért. TV + SztárokRTLKLUBFodor Zsóka boldog, tele van feladattalhttp://www.life.hu/sztarok/20180211-fodor-zsoka-magdi-anyus-boldog-tele-van-feladattal.htmlAz emberek szeretete tölti fel, és a jobbnál jobb szerepek is megtalálják a Barátok közt egykori Magdi anyusát. Fodor Zsóka a Story Gálán arról is beszélt a Life.hu-nak, látjuk-e még sorozatban. TV + Sztárok--Alkohol- és drogfüggőségéről vallott Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20180211-alkohol-es-drogfuggosegerol-vallott-krasznai-tunde.htmlAlkohol- és drogfüggőségéről vallott az X-Faktorban megismert korábbi felnőttfilmes, Krasznai Tünde. TV + Sztárok--Story Gála: Saját maga okozta ruhabalesetét Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20180211-story-gala-sajat-maga-okozta-ruhabalesetet-ordog-nora.htmlÉppen a díját készült átvenni Ördög Nóra a Story Gálán, amikor kis híján leesett róla gyönyörű ruhája. A műsorvezető elmondta, nem a ruhával volt a gond, ő maga tehet róla, hogy az egyik patent kikapcsolódott. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián úgy érzi édesapját, Jimmyt képviseli a Story Gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180211-zambo-krisztian-ugy-erzi-zambo-jimmyt-kepviseli-a-story-galan.htmlNégyszeres Story-díjas édesapját, Jimmyt képviseli fia, Krisztán a Story Gálán. Az énekes beszélt a karrierjéről, és természetesen a Királyról is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.