Pintér Tibor a Story Gálán mutatta be először fiatal barátnőjét, és rögtön magára is hagyta a celebbulin. A színész fellépésre sietett, Frida azonban nem tartott vele: Tenyát emésztette a féltékenység. 

Pintér Tibor fiatal barátnőjét a Story Gálán mutatta meg a nyilvánosságnak, de sokáig nem mulattak együtt. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Tenyának egy vidéki fellépésre kellett sietnie, és hiába szerette volna, Frida nem kísérte el őt. A lány inkább a ceblebbuliban mulatott tovább, ami nagyon féltékennyé tette a színészt. 

Pintér Tibor és barátnőjeForrás: Polyák Attila/Origo

"Igen, kezdek féltékeny lenni, mert ugyan engem akar, de ki tudja, meddig még. Lehet, hogy most itt meglátja a sok jó pasit és meggondolja magát. Nekem nemsokára el kell mennem egy fellépésre, és kértem is Fridát, hogy jöjjön velem" - mondta Tenya, aki szerint Fridától ez a döntés egy visszavágó, amiért a színész túl kedves a kolléganőivel. "Amikor én hízelgek egy kolléganőmnek, az nem arról szól, hogy tetszik és azt akarnám, hogy a barátnőm legyen, hanem elsősorban az önbizalmukat szeretném építeni. Rendezőként, producerként kötelességem hergelni a környezetben lévő kolléganőket, hogy jók legyenek és önbizalmuk legyen. Ezt Fridi sokszor félreérti, nem beszélve arról, hogy az is fura számára, hogy ennyire jóban vagyok mind a két volt feleségemmel" - mondta Pintér Tibor.