A francia Fred Vergnoux lehet Hosszú Katinka új edzője

Forrás: DPPI/Stephane Kempinaire -
úszónő Fred Vergnoux edző Hosszú Katinka mireia belmonte Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap Hosszú Katinka utalt arra, hogy egészen biztosan nem férje, Shane Tusup lesz az edzője a továbbiakban, és arról is lehet olvasni, hogy a házaspár tagjai nem is találkoznak egymással, így félő, hogy kapcsolatukat már nem lehet helyrehozni. Most pedig felmerült egy név: lehet, hogy megvan a világklasszis úszónő új edzője. 

Az úszósport egyik legkiválóbb trénerével, a francia Fred Vergnoux-vel, az olimpiai bajnok Mireia Belmonte edzőjével készülhet a jövőben Hosszú Katinka - értesült a Bors.

"El tudom képzelni, hogy Freddel hasonlóan sikeres lenne Katinka, mint Shane-nel. Hosszú sokkal könnyebb eset, mint Mireia. A honvágy mellett azért is akarja otthagyni a spanyolt, mert új kihívásra vágyik, erre tökéletes lenne Katka" – mondta a lapnak Törös Károly, aki Dél-Afrikában ismerte meg Vergnoux-t. "Nem egyszerű eset a francia, hihetetlen kemény szakember. Ha jönnek a sikerek, akkor nagyon szeretik a tanítványok, ha nem, akkor viszont gyűlölik, Shane-hez hasonlóan szélsőséges típus" - tette hozzá.

Forrás: DPPI/Stephane Kempinaire

Újra havazhat: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180211-ujra-havazhat-idojaras.htmlVasárnap délután többórás napsütésre lehet számítani, de a jövő hét elején megint havas esőre, a hegyekben havazásra van kilátás. Legalább hideg nem lesz.News--Meghalt Reg E. Cathey színészhttp://www.life.hu/news/20180210-meghalt-az-emmy-dijas-reg-e-cathey-szinesz.html59 évesen hunyt el az ismert színész-sorozatszereplő. News--A jövő hét havat, a következő özönvízszerű esőt hozhttp://www.life.hu/news/20180204-a-jovo-het-havat-a-kovetkezo-ozonvizszeru-esot-hoz-idojaras.htmlA jövő heti mínuszokat és havazást még kellemetlenebb idő váltja majd. A tavaszra még várni kell, az esernyőt pedig már most érdemes előkeresni. News--Leugrott egy férfi a Szabadság hídról: azonnal meghalthttp://www.life.hu/news/20180210-leugrott-egy-ferfi-a-szabadsag-hidrol-azonnal-meghalt.htmlA Szabadság hídról ugrott a sínekre egy férfi, már nem lehetett megmenteni az életét - írja az Origó. News--Szörnyen elhanyagolt Czeizel Endre sírjahttp://www.life.hu/news/20180203-szornyen-elhanyagolt-czeizel-endre-sirja-sirkovet-se-kapott.html2015 augusztusában hunyt el Czeizel Endre, aki hosszú évekig harcolt a leukémiával. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huOrszágszerte több helyen megmaradt a hó: az év leghidegebb napjai jöhetnekhttp://www.life.hu/news/20180203-orszagszerte-tobb-helyen-megmaradt-a-ho-idojaras.htmlOrszágszerte több helyen megmaradt a szombaton lehullott hó, de csak a hegyvidékeken alakult ki jelentősebb hóréteg.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.