Paul Cattermole, az S Club 7 sztárja csődbe ment, zacskós levesen él és munkát sem kap

csőd pénz S Club 7 munkakeresés Paul Cattermole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Cattermole, az S Club 7 egykori énekese csődbe ment. Egy talkshow-ban beszélt arról, hogy már rendes ételt sem tud venni magának, sőt a rajta lévő ruhát is a műsor készítői vették neki.

"Nem szeretném azt mondani, hogy az volt a tökéletes élet (a zenekarral), hiszen nem könnyű a popszakma. Kívülről teljesen másnak tűnik, mint belülről" - mondta a Loose Women talkshowban Paul Cattermole, az S club 7 sztárja, aki annyira elszegényedett, hogy jelenleg rendes ételt sem tud venni magának, zacskós levesen él -írja a Dailymail. Három fiú volt a bandában, ő volt a barna hajú, fehér bőrű sárc.

Paul Cattermole, az S Club 7 sztárja csődbe ment, zacskós levesen él és munkát sem kap Forrás: Getty Images, Twitter/Paul Cattermole

Az S Club 7-t valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, hiszen világszerte 10 milió albumot adtak el, sőt saját TV műsoruk is volt fénykorukban. Az együttesből Cattermole 2002-ben szállt ki, mostanában pedig sehol nem kap munkát. Azt mondja, hogy a 2015-ös S Club 7 turné sem tudta megmenteni, csődbe ment, így egy fillérje sem maradt. Azt is bevallotta, hogy a rajta lévő felsőt is a műsor készítői fizették, ő ugyanis nem engedhette meg magának, hogy új ruhát vegyen.

Olyannyira nem tud megélni egykori hírnevéből, hogy eddig senki nem akart neki munkát adni. Többféle TV-s produkcióba jelentkezett, például a Celebrity Big Brother vagy a Dancing on Ice is elutasította, elkeseredésében már díjait is megpróbálta eladni, ám ez nem sikerült. Úgy tűnik azonban, hogy nemcsak a munkával áll hadilábon, hanem a magánélete sem alakul jól. A show-ban azt nyilatkozta: édesanyja támogatja őt, de szeretne már egy nőt társként is látni az életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.