Paul Cattermole, az S Club 7 egykori énekese csődbe ment. Egy talkshow-ban beszélt arról, hogy már rendes ételt sem tud venni magának, sőt a rajta lévő ruhát is a műsor készítői vették neki.

"Nem szeretném azt mondani, hogy az volt a tökéletes élet (a zenekarral), hiszen nem könnyű a popszakma. Kívülről teljesen másnak tűnik, mint belülről" - mondta a Loose Women talkshowban Paul Cattermole, az S club 7 sztárja, aki annyira elszegényedett, hogy jelenleg rendes ételt sem tud venni magának, zacskós levesen él -írja a Dailymail. Három fiú volt a bandában, ő volt a barna hajú, fehér bőrű sárc.

Paul Cattermole, az S Club 7 sztárja csődbe ment, zacskós levesen él és munkát sem kapForrás: Getty Images, Twitter/Paul Cattermole

Az S Club 7-t valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, hiszen világszerte 10 milió albumot adtak el, sőt saját TV műsoruk is volt fénykorukban. Az együttesből Cattermole 2002-ben szállt ki, mostanában pedig sehol nem kap munkát. Azt mondja, hogy a 2015-ös S Club 7 turné sem tudta megmenteni, csődbe ment, így egy fillérje sem maradt. Azt is bevallotta, hogy a rajta lévő felsőt is a műsor készítői fizették, ő ugyanis nem engedhette meg magának, hogy új ruhát vegyen.

Olyannyira nem tud megélni egykori hírnevéből, hogy eddig senki nem akart neki munkát adni. Többféle TV-s produkcióba jelentkezett, például a Celebrity Big Brother vagy a Dancing on Ice is elutasította, elkeseredésében már díjait is megpróbálta eladni, ám ez nem sikerült. Úgy tűnik azonban, hogy nemcsak a munkával áll hadilábon, hanem a magánélete sem alakul jól. A show-ban azt nyilatkozta: édesanyja támogatja őt, de szeretne már egy nőt társként is látni az életében.