Csobot Adél és Istenes Bence szerint rendben van a meztelenség a gyerek előtt

meztelenség Csobot Adél Istenes Bence fürdés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször posztolt már gyermekükkel közös meztelen képet Csobot Adél és Istenes Bence. Most elmondták a véleményüket a családi pucérkodásról, Istenes Bence apja és egy gyermekpszichológus is megszólalt.

"Nekünk természetes, hogy ruha nélkül lát minket a kisfiunk, aki már pontosan tudja, mi a különbség a női és a férfi test között" - nyilatkozta a Best Magazinnak Csobot Adél, aki párjával, Istenes Bencével már többször tett közzzé közösségi oldalánkisfiukkal, Nátánnal közös meztelen képet.

A pár szerint a közös fürdés, és az, hogy látja őket meztelenül, nincs káros hatással gyermekükre, szeretnék, ha Nátán tabuk nélkül tudná őket kérdezni bármiről, pédlául az emberi testről. Bence apja, Istenes László a magazinnak azt nyilatkozta, őt soha nem látta Bence meztelenül, de elfogadja, hogy fia másként áll ehhez a kérdéshez, bár nem ért vele egyet.

A lap megkérdezte Daliga Éva gyermekpszichológust is, aki azt mondta a családon belüli meztelenség kérdésében nincs egzakt szabályok, de a szülőnek figyelnie kell gyermeke szükségleteire. A pszichológus szerint jó, ha a gyermek nyíltan mert szüleihez fordulni bármilyen kérdésben, de ha egy bizonyos kor után túlzott érdeklődést mutat szülei nemi jellegei után, vagy ő maga lesz szégyenlős, ezt a szülőnek érzékelnie kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.