Hatalmasat változik az időjárás a hétvégén

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
csapadék melegedés front időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esetlegesen ugrásszerű melegedés megviseli a frontérzékenyeket a hétvégén. 

Pénteken napközben északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, késő délutántól elszórtan vegyes halmazállapotú csapadék is előfordul - írja a Köpönyeg.hu. Délelőtt a DNy-i, délután az ÉNy-i szél élénkülhet meg. Reggel -6 és 0, délután 2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton reggelre sokfelé képződik köd, mely csak lassan szűnik meg. Délután vastag felhők érkeznek, és estétől szórványosan hullhat a havas eső, hó, néhol eső. Reggel -2, délután +4 fok körüli értékeket mérhetünk. Vasárnap hajnalban szórványosan lehet még csapadék, majd napközben egyre nagyobb területen bukkan elő a nap. A csúcsérték +5 fok körül valószínű.

Meghalt Henrik herceg, II. Margit dán királynő férjehttp://www.life.hu/news/20180214-meghalt-henrik-herceg-ii-margit-dan-kiralyno-ferje.htmlMeghalt Henrik herceg, II. Margit dán királynő férje. A halálhírt szerda hajnalban közölte a dán királyi palota.News--Nagyon hideg és hófúvás is lesz szerdánhttp://www.life.hu/news/20180214-nagyon-hideg-es-hofuvas-is-lesz-szerdan-idojaras.htmlHa már tegnap kivoltál az időjárástól, ha teheted, ma inkább maradj otthon. Semmivel sem lesz kellemesebb az idő, sőt.. News--Elhunyt Liam Miller futballistahttp://www.life.hu/news/20180210-elhunyt-liam-miller-futballista-celtic-es-a-manchester-united.htmlMeghalt hasnyálmirigyrákban 36 évesen Liam Miller. A sportoló korábban Celtic és a Manchester United futballistája volt. NewsOrigoBorús, esős idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20180207-borus-esos-ido-varhato-idojaras.htmlKevesen kívánkoznak ki a héten a természetbe. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoA jövő hét havat, a következő özönvízszerű esőt hozhttp://www.life.hu/news/20180204-a-jovo-het-havat-a-kovetkezo-ozonvizszeru-esot-hoz-idojaras.htmlA jövő heti mínuszokat és havazást még kellemetlenebb idő váltja majd. A tavaszra még várni kell, az esernyőt pedig már most érdemes előkeresni. News--Ezek az ötös lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20180203-ezek-az-otos-lotto-nyeroszamai-februar-3.htmlA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 5. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.