Jennifer Aniston rajongói szurkolnak: szertnék, ha a színésznő és Brad Pitt összejönnének

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt válás szerelem kapcsolat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nagyon sokan álompárnak tekintik Jennifer Anistont és Brad Pittet, így most, hogy a színésznő válik abban reménykednek, hogy újra összejön az egykori házaspár. Sőt, olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy egyenesen Pitt miatt válik a színésznő

Bombaként robbant a hír, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux három évnyi házasság után elválnak egymástól. Ez nem csak holmi pletyka, a két sztár hivatalos közleményben tudatta a szomorú hírt, már akinek ez szomorú. Sokan nagyon is örülnek a két sztár válásának, egyrészt azért, mert soha nem is tartották őket összeillő párnak, másrészt pedig Brad Pitt miatt.

Jennifer Aniston és Brad Pitt Forrás: AFP/Kevin Winter

A rajongók egy részében még mindig él a remény, hogy az egykori álompár újra összejön, és erre itt a kiváló alkalom. Hiába telt már el 13 év azóta, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston válásukkal sokkolták a világot, sokan még mindig hisznek abban, hogy őket egymásnak teremtette az ég. Valljuk be, erre nincs sok esély, de igazi tündérmese volna, ha tényleg megtörténne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.