Megszólalt a lány, akinek a karjai között halt meg az autóbalesetet szenvedett fiú

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
halál megrázó baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon tett közzé megrendítő bejegyzést az a fiatal nő, akinek a karjaiban halt meg a Nagytétényi úti autóbaleset áldozata.

Két napja írtunk arról a halálos balesetről, amely a Nagytétényi úton történt. Két autó ütközött össze, az egyikből a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk egy férfit, de életét már nem tudták megmenteni. Most kiderült, akik szemtanúi voltak a balesetnek, azonnal odarohantak a sérültekhez. Egy nő megpróbálta fix pozícióban tartani a haldokló férfi fejét, hiszen látta, hogy nem mozdítható. Míg kiértek a helyszínre a tűzoltók és a mentősök, folyamatosan beszélt hozzá. Inez a Facebookon tett közzé egy megrázó bejegyzést, amelyben elmesélte, hogy a férfit akkor is a karjában tartotta, amikor utolsó lélegzetét vette.

Nem ismertem a fiút, de szeretném, ha a családja tudná, hogy nem volt egyedül, én voltam ott vele személyesen, simogattam, beszéltem hozzá, és nem gondolnám, hogy szenvedett, mert ájult állapotban volt az első perctől." – idézi a Bors Inez bejegyzését.

Először nem merte felkeresni a gyászoló családot, de édesanyja rábeszélésére mégis közzétette bejegyezését. Állítólag a közösségi oldalon már sikerült rátalálnia a rokonokra, de a lapnak az érintettek közül senki nem akart nyilatkozni.

Ennyi maradt az autókból a baleset után Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Testébe rejtette a kábítószert: 26 napja tartja vissza a székletéthttp://www.life.hu/news/20180215-testebe-rejtette-a-kabitoszert-26-napig-tartotta-vissza-a-szekletet.html26 napja tartja vissza székletét az a férfit, akit kábítószer-kereskedelem miatt vettek őrizetbe. News--Németh Lajos elárulta, mikor jön a tavasz - Videóhttp://www.life.hu/news/20180214-nemeth-lajos-elarulta-mikor-jon-a-tavasz-video.htmlNémet Lajos elárulta, mikor jön az igazi tavasz: szerinte március első felében még biztosan nem emelkedik plusz 15 fok fölé a hőmérséklet. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA Kékesen már félméteres a hóhttp://www.life.hu/news/20180214-a-kekesen-mar-felmeteres-a-ho-tel.htmlAz elmúlt napok havazásának köszönhetően az országban több helyen igen vastag hóréteg alakult ki. Kékestetőn már 51 centimétert mértek. News--Megrázó fotók készültek a Nagytétényi úti autóbalesetrőlhttp://www.life.hu/news/20180214-megrazo-fotok-keszultek-a-nagytetenyi-uti-autobalesetrol-budapest.htmlSúlyos autóbaleset történt kedd este Budapest XXII. kerületében: egy ember életét vesztette. News--Lerántották a leplet a Bermuda-háromszög rejtélyérőlhttp://www.life.hu/news/20180212-lerantottak-a-leplet-a-bermuda-haromszog-rejtelyerol.htmlÉrdekes kijelentést tett egy ausztrál kutató: szerinte a Bermuda-háromszög rejtélye valójában nem is létezik. NewsOrigoIdőjárás: jó ideig elbúcsúzhatunk a napsütéstőlhttp://www.life.hu/news/20180212-idojaras-jo-ideig-elbucsuzhatunk-a-napsutestol.htmlA száraz napok után hatalmasat változik az időjárás: csapadékra és borongós időre számíthatunk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.