A Facebookon tett közzé megrendítő bejegyzést az a fiatal nő, akinek a karjaiban halt meg a Nagytétényi úti autóbaleset áldozata.

Két napja írtunk arról a halálos balesetről, amely a Nagytétényi úton történt. Két autó ütközött össze, az egyikből a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk egy férfit, de életét már nem tudták megmenteni. Most kiderült, akik szemtanúi voltak a balesetnek, azonnal odarohantak a sérültekhez. Egy nő megpróbálta fix pozícióban tartani a haldokló férfi fejét, hiszen látta, hogy nem mozdítható. Míg kiértek a helyszínre a tűzoltók és a mentősök, folyamatosan beszélt hozzá. Inez a Facebookon tett közzé egy megrázó bejegyzést, amelyben elmesélte, hogy a férfit akkor is a karjában tartotta, amikor utolsó lélegzetét vette.

Nem ismertem a fiút, de szeretném, ha a családja tudná, hogy nem volt egyedül, én voltam ott vele személyesen, simogattam, beszéltem hozzá, és nem gondolnám, hogy szenvedett, mert ájult állapotban volt az első perctől." – idézi a Bors Inez bejegyzését.

Először nem merte felkeresni a gyászoló családot, de édesanyja rábeszélésére mégis közzétette bejegyezését. Állítólag a közösségi oldalon már sikerült rátalálnia a rokonokra, de a lapnak az érintettek közül senki nem akart nyilatkozni.

Ennyi maradt az autókból a baleset utánForrás: MTI/Mihádák Zoltán