Kelemen Anna megmutatta rajongása tárgyát, Jared Letóval közös fotót posztolt

rajongó POSZT Kelemen Anna szerelem Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna imádja a szép pasikat, közülük is Jared Letót, akiről ismét közös fotót posztolt.

Úgy tűnik, Kelemen Anna, hazánk plasztikcicája nagyon odavan Jared Letóért. Többször hangoztatta már, mennyire rajong az énekesért. Ezúttal egy újabb fotót posztolt: a világsztár oldalán mosolyog Annácska, aki elárulta, hogy ez a kép bizony már jó pár éves, de még mindig aktuális.

Mit találtam....nem mai ‍♀️ #jaredleto

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Szűcs Juditról azt terjesztették, hogy pornófilmben szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-szucs-juditrol-azt-terjesztettek-hogy-pornofilmben-szerepelt.htmlSzűcs Judith a 80-as évek egyik legkedveltebb énekesnője és szexszimbóluma volt. Nem csoda, hogy pornóbotrányba keveredett, ami ismét felütötte a fejét.TV + Sztárok--Luxus Vasvári Vivien kitiltotta a gyerekeket az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-vasvari-vivien-kitiltotta-a-gyerekeket-az-eskuvojerol.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja elárulta, hogy saját gyerekein kívül egyetlen egy gyerek sem vehet részt az esküvőn, mert úgy nem lenne jó a buli.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szívesen vezetne egy beszélgetős talkshow-thttp://www.life.hu/sztarok/20180217-demcsak-zsuzsa-szivesen-vezetne-egy-beszelgetos-talkshow-t-elarulta.htmlDemcsák Zsuzsa öt hónappal ezelőtt vonult vissza a televíziózástól, botrányosra sikerült interjúja miatt. Azóta alig hallani róla. A napokban derült ki, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, de elárulta azt is, mik a jövőbeli tervei.TV + SztárokOrigoVictoria Beckham segít Eva Longoriának a szülésnél http://www.life.hu/sztarok/20180217-victoria-beckham-segit-eva-longorianak-a-szulesnel.htmlVictoria Beckham és Eva Longoria legendás barátsága senki előtt sem titok. Most pedig az is kiderült, hogy az egykori Spice Girl segít majd barátnőjének a szülésnél.TV + Sztárok--Liptai Claudia esküvőszervező segítségét kéri esküvője megszervezéséhezhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-liptai-claudia-eskuvoszervezo-segitseget-keri.htmlHamarosan oltárhoz vezeti kedvese Liptai Caludiát, aki álomesküvőre vágyik.TV + SztárokOrigoDiana exszeretője, James Hewitt lenne Harry herceg igazi apja? http://www.life.hu/sztarok/20180217-diana-exszeretoje-james-hewitt-lenne-harry-herceg-igazi-apja.htmlHarry herceg nem igazán hasonlít Károlyra, ezért indultak el pletykák arról, hogy nem is ő az igazi apja. Sokan úgy vélik, Diana volt szeretője, James Hewitt Harry egyik szülője, erről nyilatkozott most a hercegnő egykori komornyikja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.