Zámbó Jimmy dallal kért segítséget egy idős asszony: Zámbó Krisztián nagyon büszke

Forrás: MTI/Földi Imre -
Zámbó Jimmy dal Zámbó Krisztián segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Mentőszolgálat nem mindennapi segélykérésről adott hírt: egy idős asszony maximum hangerőre tekert Zámbó Jimmy számmal kért segítséget, miután elesett. Másfél órán keresztül szakadatlanul szólt a „Nézz le rám, ó Istenem" című dal: gyanús lett a szomszédoknak.

Idős, egyedülálló nőhöz riasztották a mentőket, miután az asszony elesett. Nem mindennapi módon jöttek rá azonban a szomszédok, hogy a néni bajba jutott: Zámbó Jimmy dallal kér segítséget.

Másfél órán keresztül maximum hangerőn szólt a „Nézz le rám, ó Istenem" című dal.

Bár a lakók tudták, hogy a néni Jimmy talán egyik legnagyobb rajongója, ez már nekik is sok volt. A szomszédok nemhogy értesítették a mentőket, de még a belülről bezárt ajtót is betörték a bajtársak kiérkezéséig. Az idős hölgyet így "bejutási nehézségek" nélkül, stabil állapotban szállíthatták kórházba. Zámbó Jimmy fia, Krisztián nagyon megdöbbent a történeten, de hihetetlenül örült, hogy apja még most is segít az embereken.

Zámbó Jimmy dala segített egy idős asszonyon Forrás: MTI/Földi Imre

"

Édesapám újra megmentett egy életet!

Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.