Állítják, Jennifer Aniston és Brad Pitt a mai napig jó kapcsolatot ápol egymással. Bár egyelőre csak barátok, ismerősök úgy gondolják, semmi nem kizárt, idővel újra egymásra találhatnak.

Két napja bombaként robbant a hír, miszerint 2 év házasság után elválik egymástól Jennifer Aniston és Justin Theroux. Alig, hogy nyilvánosságra került közleményük, a fél világ találgatásokba kezdett, vajon most újra összejön a szép színésznő korábbi férjével, Brad Pittel, aki szintén szingli? Ezt a pletykát erősítik a közeli ismerősök nyilatkozatai, akik szerint az egykori szerelmesek titokban a mai napig jó kapcsolatot ápolnak egymással.

Nancy O'Dell tévébemondó elárulta, a mai napig benne van a telefonjaikban egymás száma, időről időre beszélnek, a mai napig barátságban vannak. Hozzátette, nem, nem jöttek össze újra, de mint mondja, szerinte semmi nem kizárt, nem tudhatjuk, mit hoz a jövő.

Egy névtelen forrás ugyanezt állítja, sőt ő még azt is tudni véli, hogy az utóbbi 15 hónapban újra közelebb kerültek egymáshoz.

Jennek nagyon nagy szíve van, félretette azt, amin átment, és megbocsátott Bradnak. Szerintem ez egy nagyon hosszú út ahhoz, hogy újra egymásra találjanak. Soha ne mondd, hogy soha!" - írja a Mirror.

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra összejöhet?Forrás: AFP/Kevin Winter