Dráma a Fővárosi Nagycirkuszban: előadás közben halt meg a fiatal porondmester

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
haláleset meghalt Fővárosi Nagycirkusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves porondmester hirtelen rosszul lett, a mentők az életét már nem tudták megmenteni - írja a Ripost.

Joó Tamás, a Fővárosi Nagycirkusz fiatal porondmestere vasárnap összesett a színpadon, és meghalt. A mentők negyven percen át küzdöttek az életéért, de sajnos nem tudták megmenteni.

A tragédiáról a Fővárosi Nagycirkusz a Facebookon értesítette a közönséget. Így emlékeztek meg Tamásról:
"Tamás pontos, megbízható, jó humorú, mindig széles mosollyal érkező, bármikor vagány csipkelődésre vehető munkatársunk és barátunk volt. Tragikus halála mindenkit mélyen megrázott, nem térünk magunkhoz, cirkuszi családunkból egy őszintén szeretett családtag távozott. Tamás, legyen neked könnyű odaát, és néha mosolyogj vissza a porondra! Joó Tamást a Fővárosi Nagycirkusz saját halottjának tekinti, temetéséről később gondoskodunk. Nyugodj békében, Tamás!"



Nagymamaszerepeket kap az egykori gyereksztár, Megan Followshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-nagymamaszerepeket-kap-az-egykori-gyereksztar-megan-follows.htmlImmár 49 esztendős az Anna című sorozat gyermekszereplője, Megan Follows. A színésznő ma is remekül néz ki és azt sem bánja, ha nagymamát kell alakítani a filmekben. TV + Sztárok--Körözték őket: csúnya ügybe keveredett Szecsődi Kari és a magyar Ken babahttp://www.life.hu/sztarok/20180218-koroztek-szecsodi-karit-es-a-magyar-ken-babat.htmlÖt évvel ezelőtt keveredett verekedésbe Szecsődi Kari és a magyar Ken baba, Einwiller Gregor. Egyikük sem bántott senkit, csak tanúi voltak a balhénak. Gregor életet is mentett, Kari pedig segített neki. A történetben érintett volt az a H. Nancy is, akit 2015 májusában egy kínai férfi ölt meg az Akácfa utcában.TV + SztárokOrigoCsonka András és Hódi Pamela megmutatta, milyen a színpadi csókhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-csonka-andras-es-hodi-pamela-megmutatta-milyen-a-szinpadi-csok.htmlCsonka András a kamerák előtt, Hódi Pamelával mutatta meg, milyen is az igazi színpadi csók. TV + Sztárok--Szakított Cheryl Cole és Liam Payne, gyermekük még egyéves sincshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-szakitott-cherly-cole-es-liam-payne-gyermekuk-meg-egyeves-sincs.htmlÚgy tűnik, szakított Cheryl Cole és a nála 10 évvel fiatalabb Liam Payne. A párnak van egy 11 hónapos közös kisfia. TV + Sztárok--Állítólag ma is tartja a kapcsolatot egymással Jennifer Aniston és Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20180218-allitolag-ma-is-tartja-a-kapcsolatot-egymassal-jennifer-aniston-es-brad-pitt-szerelem.htmlÁllítják, Jennifer Aniston és Brad Pitt a mai napig jó kapcsolatot ápol egymással. Bár egyelőre csak barátok, ismerősök úgy gondolják, semmi nem kizárt, idővel újra egymásra találhatnak. TV + Sztárok--Gyerekkora meghatározó alakjával pózolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180218-gyerekkora-meghatarozo-alakjaval-pozolt-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa a Szóvivők bálján járt a legjobb barátnőivel, ahol nagy szerencse érte. Gyerekkora meghatározó alakjával is találkozhatott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.