Körözték őket: csúnya ügybe keveredett Szecsődi Kari és a magyar Ken baba

Forrás: Origo -
magyar Ken baba Szecsődi Kari Einwiller Gregor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évvel ezelőtt keveredett verekedésbe Szecsődi Kari és a magyar Ken baba, Einwiller Gregor. Egyikük sem bántott senkit, csak tanúi voltak a balhénak. Gregor életet is mentett, Kari pedig segített neki. A történetben érintett volt az a H. Nancy is, akit 2015 májusában egy kínai férfi ölt meg az Akácfa utcában.

"Egy barátnőnkkel voltunk a fekete fiúk kedvelt helyén, aki vitába keveredett egy Nancy nevű lánnyal. Egy pasi miatt vesztek össze, aki – miután minket kidobtak a helyről – kijött utánunk és a barátnőnket brutálisan megverte. A fejét egy autó szélvédőjébe verte és a betonba. Két helyen betört a koponyája, életveszélyes állapotba került. Azonnal megkezdtem az ellátását, hogy ne fulladjon bele a saját vérébe, de szerencsére a mentők is időben érkeztek, így életben maradt" - mesélte a Blikknek a magyar Ken baba, akit Karival együtt kerestek a rendőrök.

Szecsődi Karit is keresték a rendőrök Forrás: Origo

"Már a helyszínen felvették a vallomásunkat és felvették az adatainkat. Én jeleztem, hogy a lakcímem nem egyezik meg a tartózkodási helyemmel, Kari pedig azóta már rég Németországban él. A bíróság szeretett volna beidézni, de mivel rossz helyre küldték az értesítést, nem sikerült. Már az előállításunkat is kérte, aztán körözést is kiadott ellenünk, mintha valami bűnözők lennénk. A Szerbia felé haladó vonatról szedtek és akkor még senki nem tudta, miért van ellenem körözés. Mint egy bűnözőt, úgy vittek el és miattam késett másfél órát a vonat" - mondta a Blikknek Greg, aki végül a múlt héten ment tanúskodni a bíróságra. Állítása szerint ott is megalázták, mert becsipogott a nyelpiercingje. Teljesen levetkőztették és még pénzbírságot is kapott. A lap úgy tudja Gregortól, hogy az ügy miatt Kari is hazautazott Németországból.

Einwiller Gregor a bíróságon a piercingje miatt is megalázták Forrás: Facebook/Einwiller Gregor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.