Szakított Cheryl Cole és Liam Payne, gyermekük még egyéves sincs

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega -
Liam Payne Cheryl Cole szakítás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, szakított Cheryl Cole és a nála 10 évvel fiatalabb Liam Payne. A párnak van egy 11 hónapos közös kisfia.

A brit X-Factor korábbi zsűritagja, a 34 éves Cherly Cole és a One Direction egykori énekese, a 24 esztendős Liam Payne sokáig titkolta, hogy gyermeket várnak. Boldogságukat azonban hiába próbálták leplezni, lesifotósoknak sikerül lefotózniuk őket úgy, hogy látszódott az énekesnő kerekedő pocakja. Kisfiuk, Bear márciusban látta meg a napvilágot és úgy tűnt, minden rendben van közöttük, ám a rajongók megdöbbenésére most mégis elválnak útjaik.

A The Sun azt írja, a köztük lévő korkülönbség és az énekes szólókarrierje rengeteg problémát okozott köztük, amit a barátok szerint nem tudtak megoldani, ezért hajlanak a szakításra. Állítják, szinte alig veszekedtek az elmúlt két évben és megcsalás sem történt egyik fél részéről sem. Imádják kisfiukat, és mindent megtesznek érte.

Cheryl Cole és Liam Payne szakíthattak Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.