John Travolta tegnap ünnepelte 64. születésnapját

Forrás: Mokép -
John Travolta Hajlakk film színész Grease
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Travolta színész vasárnap ünnepelte 64. születésnapját. Ebből az alkalomból összeszedtünk néhány filmet, amiben nem lehet nem szeretni őt.

John Travolta, akire még mindig sokan csak Danny Zukoként emlékeznek, vasárnap ünnepelte 64. születésnapját. Épp ezért nézzük meg, milyen filmek voltak azok, amelyekben biztosan emlékezetes alakítást nyújtott.

Ki ne emékezne a legendás táncra Mia Wallace-szal, azaz Uma Thurmannel? Forrás: Mokép

1. Ponyvaregény

Szinte érezzük a vér és az izzadtság szagát, amikor a Ponyvaregény című filmet nézzük, azonban nemcsak Tarantino mesteri rendezését kell értékelnünk, hanem John Travolta játékát is, aki Vincent Vegát alakította. A bérgyilkos fő célja egy táska visszaszerzése, amelynek tartalmáról a néző mit sem tud. Bőven találunk a filmben durva jelenetet, de a fekete humort sem szabad kihagynunk, ha éppen azt akarnánk felsorolni, miért nézzük meg újra és újra a Ponyvaregényt.

A Grease-ben mindenki a rosszfiúkat szerette Forrás: Facebook/Grease

2. Grease

Melyik tinilány ne akart volna magának egy Danny Zukót, aki rosszfiúból jófiúvá változik a kedvéért? Travolta csábos pillantást lövellt a filmben Sandy-re (Olivia Newton-John), aki ettől rögtön elolvadt. Soha nem felejtjük el a klasszikussá vált dalokat úgy, ahogyan azt sem, milyen jó, ha egy srác zsebében mindig lapul egy fésű.

Kicsit duci, kicsit nő, de Travolta Forrás: AFP

3. Hajlakk

Azért is volt különleges John Travolta szempontjából a Hajlakk című film, mert nem egy macsó férfit alakított úgy, ahogyan például a Kiképzőtáborban, hanem egy nőt. Ráadásul nem is akármilyen nőt. A középkorú, molett alkatú édesanyának, Edna Trunbaldnak nincs más vágya, minthogy vigyázzon lányára, akinek eltökélt szándéka, hogy táncos váljon belőle.

Jennifer Aniston reagált a róla és Brad Pittről szárnyra kapott pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180219-jennifer-aniston-reagalt-rola-es-brad-pittrol-szarnyra-kapott-pletykakra.htmlMiután Jennifer Aniston közleményben bejelentette válását, a világ egy része azért izgul, hogy újra Brad Pitt oldalán kössön ki a színésznő. Jen reagált az ezzel kapcsolatos hírekre. TV + Sztárok--Hugh Grant várandós szerelme tündökölt a BAFTA-gálán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-hugh-grant-varandos-szerelme-tundokolt-a-bafta-galan.html--Iszak Eszti a digitális technika segítségével varázsolt szörnyet magábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-iszak-eszti-a-digitalis-technika-segitsegevel-varazsolt-szornyet-magabol.htmlIszak Eszti közösségi oldalán osztott meg egy fotót, melyen szinte felimerhetetlen, leginkább egy zombira hasonlít. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoTaylor Swift vonzza a lesifotósokat és túl épületet vásárol fel a környéken - a szomszédok nem nézik jó szemmelhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-taylor-swift-vonzza-a-lesifotosokat-es-tul-epuletet-vasarol-fel-a-kornyeken-a-szomszedok-nem-nezik.htmlTúl sok ingatlant vásárolt fel Tribecában Taylor Swift, jelenléte pedig vonzza a lesifotósokat és a rajongókat. A szomszédok aggódnak, felháborodásukat fejezték ki. TV + SztárokOrigo4 évet is kaphat: továbbra is ártatlannak vallja magát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-4-evet-is-kaphat-tovabbra-is-artatlannak-vallja-magat-oszter-sandor.htmlOszter Sándort befolyásolással és üzérkedéssel vádolja a bíróság, ő mégis nyugodt, el sem tudja képzelni, hogy börtönbe kerüljön. TV + Sztárok--Borbély Alexandrát, a Testről és lélekről színésznőjét a film után többen autistának véltékhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-borbely-alexandrat-a-testrol-es-lelekrol-szinesznojet-a-film-utan-tobben-autistanak-veltek.htmlBorbély Alexandra, az Oscar-díjra jelölt Testről és lélekről című film főszereplője az RTL Klub Portré című műsorában beszélt arról, hogy többen autistának vélték, nem gondolták, hogy csupán szerepet játszik. Azt is megosztotta a nézőkkel, hogyan köszöntötte édesapja, amikor megtudta: lánya Hollywoodba megy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.