Újabb sztárházasság ért véget: 14 év után válik Rebecca Gayheart és Eric Dane

házasság Rebecca Gayheart Eric Dane válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorra mennek tönkre a sztárházasságok. Most Rebecca Gayheart és Eric Dane döntött úgy, hogy elválnak.

A válópert Rebecca adta be, feloldhatatlan nézeteltérésekre hivatkozva. Most a gyerekek elhelyezésén egyezkednek: egy dologban értenek egyet csak, hogy a két kislánynak közös felügyelet kell. A pár házassága korábban is viharos volt: kikerült róluk egy szexvideó, amelyen a Miss Teen USA címet birtokló Kari Ann Peniche is látható, valamint Dane depressziója is megnehezítette a mindennapjaikat.

Rebecca Gayheart-Dane és Eric Dane különválnak Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Gayheart a kilencvenes évek kedvelt színésznője volt, szerepelt a Beverly Hills 90210-ben, a Kemény dióban és a Nekem 8-ban. Dane a Grace klinikának köszönheti ismertségét, ő játszotta Dr. Mark Sloant. Most éppen az Utolsó remény című akciósorozatban szerepel.

Ő Berki Krisztián új barátnője, Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180220-o-berki-krisztian-uj-baratnoje-katona-renata.htmlBerki Krisztián tegnap mutatta meg először új barátnőjét, Renátát: a közösségi oldalára posztolt a lányról és új kiskutyájáról egy képet. A Bors utánajárt, ki is valójában a csinos, kecskeméti lány, aki meghódította Berki szívét. TV + SztárokOrigoA kamerák előtt kaptak röhögőgörcsöt A mi kis falunk sztárjai - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-a-kamerak-elott-kaptak-rohogogorcsot-a-mi-kis-falunk-sztarjai-video.htmlEgy remek összeállítást készített a színészek bakijairól az RTL Klub A mi kis falunk című sorozat legutóbbi részének forgatásáról. TV + Sztárok--Tolvai Reni sportolás közben villantotta meg hatalmas kebleithttp://www.life.hu/sztarok/20180219-tolvai-reni-sportolas-kozben-villantotta-meg-hatalmas-kebleit.htmlTolvai Reni sportolás közben mutatta meg, hogy igenis van mire büszkének lennie. Most azonban nem a hangjára kell gondolnunk, hanem hatalmas kebleire. TV + SztárokOrigoMásfél évvel válása után még mindig szingli Drew Barrymorehttp://www.life.hu/sztarok/20180219-masfel-evvel-valasa-utan-meg-mindig-szingli-drew-barrymore-randi.htmlÚgy tűnik, továbbra is szingliként tengeti életét Drew Barrymore, aki másfél évvel ezelőtt vált el harmadik férjétől. TV + Sztárok--Budapestre érkezik Will Smith, aki már a Rubik-kockát is ki tudja raknihttp://www.life.hu/sztarok/20180219-budapestre-erkezik-will-smith-aki-mar-a-rubik-kockat-is-ki-tudja-rakni.htmlMájustól Budapesten forgat Will Smith, akit Návai Anikó lepett meg egy Rubik-kockával. TV + Sztárok--John Travolta tegnap ünnepelte 64. születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180219-john-travolta-tegnap-unnepelte-64-szuletesnapjat.htmlJohn Travolta színész vasárnap ünnepelte 64. születésnapját. Ebből az alkalomból összeszedtünk néhány filmet, amiben nem lehet nem szeretni őt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.