Pillanatok alatt híres lett Elizabeth Swaney síakrobata, miután a téli olimpián sikerült egyetlen akrobatikus mutatvány nélkül végigsíelnie a félcsőben. A kommentelők egy része nagyon mérges a magyar színekben indult sportolóra.

A magyar színekben indult Elizabeth Swaney síakrobata egyetlen akrobatikus mutatvány nélkül síelt a félcsőben, ezzel pedig pillanatok alatt híres lett. A kommentelők egy része azonban nem örül sőt, kifejezetten mérges azért, hogy Elizabeth így kijuthatott az olimpiára. A hozzászólók elárasztották a sportoló Instagram-oldalát.

Kikezdték a kommenetelők a magyar színekben induló Elizabeth Swaney síakrobatátForrás: Instagram/Elizabeth Swaney
  • Ez nagyon égő volt, tanulj meg síelni, ha már egy országot képviselsz.
  • Ne legyél tiszteletlen a magyar emberekkel és a magyar zászlóval.
  • Nem tudlak komolyan venni.
  • Botrányos volt, amit produkáltál. Abszolút nulla. 

Persze vannak olyanok is, akik a humoros oldaláról közelítik meg a történteket, és imádják Elizabeth-et, aki a szabályok kijátszásával jutott ki az olimpiára. Ezek után azonban valószínáleg erre senkinek nem lesz lehetősége. 

Elizabeth Swaney (@lizswaney) által megosztott bejegyzés,

"Elizabeth Swaney esete azt mutatja, hogy ezt a rendszert át kell gondolni. Ezért át is fogjuk gondolni. Erre van számos nemzetközi példa, meg fogjuk ezeket vizsgálni" - mondta a Magyar Olimpiai Bizottság kommunikációs vezetője, Molnár-Bánffy Kata az esetről.