Ernyey Béla színész megmutatta 38 évvel fiatalabb feleségét Balaton Dórát

fashion week év étterme Ernyey Béla Várkert bazár színész ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű feleségével vett részt a Dining Guide Díjátadó Gálán Ernyey Béla. Az esményről fotókat is közzé tett a hivatalos Facebook-oldalán. 

A 76 éves színész kilenc éve vette feleségül a 38 évvel fiatalabb Balaton Dórát. A párt a Várkert Bazárban, a Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gáláján fotózták le, Ernyey Béla pedig büszkén mutatta meg a közösségi oldalán szép feleségét.

Ahogyan az lenni szokott - az elismerő szavak mellett - kritika is érkezett a fotókhoz: "Nagyon szép hölgy az Anita, de már neki sem ártana, ha hosszabb lenne a szoknyája. Térdközépre gondolta.Sokkal elegánsabb" - írta egy kommentelő, amit Ernyei nem is hagyott szó nélkül: "Who the F... is Anita?????????? Viszont feleségem, Dóri szerintem nyugodtan hordhat akármilyen rövid szoknyát..." - válaszolt. A szóváltás folytatását a színész Facebook-oldalán olvashatod.

Jennifer Aniston férje, Justin Theroux bujkál a válás bejelentése ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180220-jennifer-aniston-ferje-justin-theroux-bujkal-a-valas-bejelentese-ota.htmlSokkolta a világot a hír, hogy Jennifer Aniston és féjre, Justin Theroux elválnak. Lehet, hogy a színésznő féjre is meglepődött a dolgon, mert a bejelentés óta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. TV + Sztárok--Elárulta, mire készül: videósorozatot indít Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20180220-videosorozatot-indit-jakupcsek-gabriella.htmlEgy ideje nem láthattuk a tévéképernyőn Jakupcsek Gabriellát, most azonban jó hírt jelentett be követőinek a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Az amerikaiak kritizálják Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180220-amerikaiak-kritizaljak-meghan-marklet.html3 hónapon belül csatlakozik a királyi családhoz és úgy tűnik, már a brit akcentust is elsajátította Meghan Markle. TV + Sztárok--Titokban házasodott meg Ed Sheeran, gyűrűje buktatta lehttp://www.life.hu/sztarok/20180220-titokban-hazasodott-meg-ed-sheeran-gyuruje-buktatta-le.htmlA 26 éves Ed Sheerant koncerten buktatta le karikagyűrűje, a sasszemű rajongók ugyanis kiszúrták, hogy kedvencük valószínűleg megházasodott TV + Sztárok--Berki Krisztián új kapcsolatáról nyilatkozott: szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180220-berki-krisztian-uj-kapcsolatarol-nyilatkozott-szerelmes.htmlBerki Krisztián Instagram-oldalán mutatta be először új párját a követőinek, és nem telt sok időbe, hogy kapcsolatuknak történetét is megossza a nyilvánossággal: nagyon boldog és nagyon szerelmes Krisztián. TV + Sztárok--Amerikában kezdett új életet Oroszlán Szonja, hamarosan állatorvos leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-amerikaban-kezdett-uj-eletet-oroszlan-szonja-hamarosan-allatorvos-lesz.htmlImmár három éve az Amerikai Egyesült Államokban él Oroszlán Szonja, ahol a színészkedés mellett tanul is: hamarosan állatorvos válhat belőle. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.