Szulák Andrea mindenáron megvédi igazát: tettlegességig is elment már

Fotó: M. Schmidt János - Origo -
ütés tettlegesség Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea nem riad vissza semmitől, ha az igazát kell megvédenie, akár ütni is képes. 

A színésznőnek nagyon fontos, hogy kiálljon magáért és kislányáért, ezért mindig határozottan megvédi az igazát. Erről őszintén beszélt Krizsó Szilviának, akinek azt is elmondta, hogyan érintette őt és gyermekét a szakítása körül kialakult botrány.

Szulák Andrea mindig megvédi az igazát Fotó: M. Schmidt János - Origo

Az én gyerekem hónapokig összerándult az újságosstandok előtt, h

„Jól odamondasz? Netán ütsz is?" – tette fel a kérdést a riporter, mire Szulák Andrea őszintén válaszolt. „Volt már olyan"

– mondta a színésznő, ám a körülményekről nem beszélt.

Súlyos sérülést szenvedett az Oltári csajok Janija http://www.life.hu/sztarok/20180222-sulyos-serulest-szenvedett-az-oltari-csajok-janija-paintballozas-kozben.htmlPaintballozni ment az Oltári csajok Janija és Márkja. A fiúk a Hajnal miatti feszültségüket vezették volna le a harccal, de az rossz véget ért. Jani megsérült, agyalapi törést szenvedett és kómába került. TV + Sztárok--Détár Enikő próbál figyelni az egészségére, és kozmetikai beavatkozásokon is átesett márhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-detar-eniko-probal-figyelni-az-egeszsegere-es-kozmetikai-beavatkozasokon-is-atesett-mar.htmlTérdműtéte után is ugyanúgy teljesít a színpadon Détár Enikő, habár néha erős gyógyszereket kell szednie. Nemcsak egészségesen, de faiatalon is próbálja magát tartani. Eddig plasztikai műtéte nem volt, de azt mondja: egyáltalán nem ciki, ha valaki ilyet bevállal. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVajna Timi magánrepülőért könyörög: Instagramon kért segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180222-vajna-timi-maganrepuloert-konyorog-instagramon-kert-segitseget.htmlVéget ért Vajna Timi aspeni vakációja, de a síparadicsom nem akarja őt elengedni: órákat vesztegelt a reptéren, és segítségért könyörgött. TV + Sztárok--Jennifer Aniston és Justin Theroux Brad Pitt szerelmes üzenetei miatt válnak?http://www.life.hu/sztarok/20180222-jennifer-aniston-es-justin-theroux-brad-pitt-szerelmes-uzenetei-miatt-valnak.htmlJennifer Aniston és Justin Theorux házassága tönkrement, és ehhez Brad Pittnek is lehet valami köze: az ő szerelmes üzenetei bizonytalanították el Justint. TV + Sztárok--A jegygyűrű nem tartozik a közös vagyonhoz, így Jennifer Aniston a válás után is megtartjahttp://www.life.hu/sztarok/20180222-a-jegygyuru-nem-tartozik-a-kozos-vagyonhoz-igy-jennifer-aniston-a-valas-utan-is-megtartja.htmlNem tudni, hogy érzelmi vagy anyagi okok maitt nem akar megválni jegygyűrűjétől Jennifer Aniston, mindössze annyit tudni, hogy megtartja a válás után az 500 ezer dollárt érő 8 karátos gyémántot. TV + Sztárok--Vadonatúj luxusautóban feszít Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180222-vadonatuj-luxusautoban-feszit-rubint-reka-fotok.htmlBoldogságtól sugárzó arccal töltötte fel legújabb képeit a Facebookra Rubint Réka. A fitneszmami ezúttal egy új luxusautóval járja az országot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.