Hirtelen, előadás közben lett rosszul a Fővárosi Nagycirkusz porondmestere, sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A tiszteletére rendezett megemlékezésen száznál is többen vettek részt, édesanyja zokogva búcsúzott fiától.

Előadás közben esett össze a Fővárosi Nagycirkusz porondmestere, a 32 éves Joó Tamás hirtelen lett rosszul, és hiába küzdöttek az életéért. A mentők 40 percen keresztül próbálták őt visszahozni, sajnos sikertelenül. A Fővárosi Nagycirkusz természetesen saját halottjának tekinti a porondmestert, tiszteletére még a temetése előtt megemlékezést tartottak, melyen száznál is több ember vett részt.

Fővárosi Nagycirkusz porondmestere 32 évesen távozottFotó: Polyák Attila - Origo

Tamás, legyen könnyű neked odaát, és néha mosolyogj vissza a porondra! Joó Tamást a Fővárosi Nagycirkusz a saját halottjának tekinti, temetéséről később gondoskodunk. Nyugodj békében, Tamás!" – e szavakkal búcsúzott tőle a Fővárosi Nagycirkusz, de Rippel Viktor és barátnője is tiszteletüket tették a megemlékezésen. Joó Tamás édesanyját támogatni kellett a búcsúztatón, zokogva búcsúzott fiától - írja a Ripost