Elizabeth Swaney apja, Tom megvédte lányát, azt mondja, senkinek nem okozott kárt

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
téli olimpia téli olimpia 2018 síakrobatika sport Elizabeth Swaney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne arra, amikor a minap Elizabeth Swaney síakrobata mindenféle akrobatikus mutatvány nélkül siklott a félcsőben, a végére pedig már a lendülete is elfogyott. Rengetegen támadták emiatt, apja megvédte őt. 

Eizabet Swaney síakrobata a téli olimpián magyar színekben indult, azonban a selejtezőben utolsó helyen végzett, hiszen akrobatikus mutatványok nélkül mutatta be számát, a végére pedig már a lendülete is elfogyott.

Tom Swaney szerint lánya már gyermekkorában is keményen dolgozott a sikerért Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Sokan támadták emiatt, nem értették, miért kellett kvalifikálni őt az ötkarikás játékokra. Úgy tűnik, Tom Swaney, a sportoló apja nem bírta tovább a lányát ért vádakat, és nyilatkozott a Deadspinnek. Bár megvédte lányát, azt mondja, részben megérti annak a néhány amerikai sportolónak a dühét, akik kritizálták lányát. Azonban azt is leszögezi, hogy lánya senkinek nem árott azzal, hogy elindult a téli olimpián.

Az aranyérmes gyorskorisok Usain Bolt pózában fotózkodtak, Usain Bolt küldi a pezsgőthttp://www.life.hu/news/20180223-az-aranyermes-gyorskorisok-usain-bolt-pozaban-fotozkodtak-usain-bolt-kuldi-a-pezsgot.htmlÚgy tűnik, megkapja az aranyérmes magyar gyorskorcsolya csapat azt a pezsgőt, amelyet Usain Bolt ígért azoknak, akiket az ő jellegzetes pózában kapnak lencsevégre. News--Megszólalt a lúgos orvos édesapja: szerinte felháborító az ítélet http://www.life.hu/news/20180223-megszolalt-a-lugos-orvos-edesapja-szerinte-felhaborito-az-itelet.htmlMegszületett az ítélet a lúgos orvosról, aki betört korábbi élettársa lakásába, és életveszélyesen megsebesítette. 9 év börtönbüntetésre ítélték, és örökké eltiltották a z orvoslástól. Szülei szerint felháborító az ítélet. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoMeghalt egy nő Budapesten a Mammut Bevásárlóközpontbanhttp://www.life.hu/news/20180222-meghalt-egy-no-budapesten-a-mammut-bevasarlokozpontban.htmlCsütörtökön este fél 7 felé elhunyt egy nő a Mammutban. A rendőrök és mentők azonnal a helyszínre érkeztek. News--Aranyérmet szereztünk a téli olimpián: nézd újra a történelmi pillanatothttp://www.life.hu/news/20180222-aranyermet-szereztunk-a-teli-olimpian-nezd-ujra-a-tortenelmi-pillanatot.htmlOlimpia bajnok lett a férfi rövidpályás gyorskorcsolya váltónk 5000 méteren. News--A Vöröskereszt hasznos tanácsai a -15 fokos hidegrehttp://www.life.hu/news/20180222-a-voroskereszt-hasznos-tanacsai-a-15-fokos-hidegre-fagy.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk, érdemes újra elővenni legvastagabb téli kabátunkat, ugyanis szombaton megkezdődik a szibériai eredetű hideglevegő áramlása. Az előrejelzések szerint a jövő hét első napjaiban a derült, szélcsendes, hófedte tájakon -20, -18 fokos minimumok is előfordulhatnak. News--Döntött a bíróság a lúgos orvos ügyében: 9 évet kapotthttp://www.life.hu/news/20180222-dontott-a-birosag-a-lugos-orvos-ugyeben-9-evet-kapott.htmlA lakásában támadta meg áldozatát a lúgos orvos, a földre teperte, és kábító hatású injekciót adott a combjába, majd leöntötte lúggal a nő nemi szervét. Az ügy évek óta húzódik, de most döntött a bíróság: 9 évet kapott a támadó. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.