Hajdú Péter vendége volt a 28 éves szűz színésznő, Bálint Emese, aki nemcsak azzal dicsekedett, hogy még soha nem volt senkivel intim kapcsolata, hanem azzal is, hogy mindene természetes: ezt Hajdú Péter szívesen megvizsgálná.

Bálint Emese, a 28 éves szűz színésznő eddig nem talált olyan férfit, akinek szívesen odaadná ártatlanságát, de már igazán szeretne. Férjet akar, ezt már több műsorban is elmondta, vasárnap pedig Hajdú Péter vendégeként az Esti Frizbiben lesz látható, ott is arról nyilatkozott, hogy társra akar lelni, és arról, hogy nem szereti a mostani, erkölcstelen világot. Szó esett a plasztikai műtétekről is, de persze Emese teljesen természetes, ugyan nem ítéli el azokat a nőket, akik kés alá fekszenek.

Hajdú Péter szívesen megvizsgálná a 28 éves szűz színésznőt, Bálint EmesétForrás: Instagram/Hajdú Péter, ATV/Esti Frizbi

„Én nem mondom, hogy baj, mert ez mindenkinek a saját döntése, hogy ki mit csináltat magával, hogy ki, mikor, kivel, mit csinál. És kivel csókolózik, vagy kivel bonyolódik intimebb kapcsolatba. Én magamról tudok beszélni" – mondta a színésznő. Te természetes vagy?" – kérdezte erre Hajdú Péter. Igen, mindenem. Tetőtől talpig, meg is vizsgálhatsz" – hangzott Emese pikáns válasza. Ezzel lehet, hogy élni fogok" – replikázott a műsorvezető, aki úgy érezte, Emese miatta ment el a Frizbibe. "Rám vadászol szerintem" - mondta Hajdú Péter az ATV Esti Frizbi című műsorában, ami vasárnap este lesz látható.