Harry herceg exei: Chelsy Davy és Cressida Bonas is kapnak meghívót az esküvőre

esküvő Anglia Meghan Markle Chelsy Davy Cressida Bonas monarchia Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chelsy Davy és Cressida Bonas is meghívást kaptak a májusi királyi esküvőre, közös bennük, hogy mindketten Harry herceg volt barátnői. Úgy tűnik, Meghan Markle-t egyáltalán nem zavarja a vetélytársak közelsége. 

Harry herceg jó kapcsolatban maradt két exével is, Chelsy Davy-vel és Cressida Bonas-szal. Bár szakítottak, de barátok maradtak, így mindkért volt barátnő számíthat meghívóra a május 19-i királyi esküvőre - írja az Express.

Chelsy Davy és Harry herceg sokáig alkottak egy párt Forrás: AFP/Chris Ratcliffe

Az információkat szolgáltató, a királyi családhoz is közel álló bennfentes azt is elárulta, hogy Meghan Markle egy igazi modern nő, így nem zavarja, hogy leendő férje exbarátnői is részt vesznek az esküvőn.

Cressida Bonas még túl fiatal volt a házassághoz Forrás: AFP/Justin Tallis

Egyébként nem Meghan Markle az első lány, akit Harry heceg feleségül akart venni, hiszen a híresztelések szerint 2013-ban Cressida Bonas-ról is azt gondolta, ő az igazi. A lány azonban kikosarazta. Chelsy Davy-vel pedig 2004-ben ismerkedett meg, és a románc egészen 2011-ig tartott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.