Interjú az olimpiai aranyérmes magyar gyorskorcsolya-váltó csapatával: videó

téli olimpia olimpiai bajnok Burján Csaba Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Knoch Viktor gyorskorcsolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt sikert hozott a téli olimpia, elsőként ért be a célba a magyar gyorskorcsolya-váltó. A fiúk a Life.hu riporterének elmesélték, mit vártak a versenytől, és mi lesz ezután. 

Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor és Burján Csaba: ők azok, akiknek sikerült megtörniük egy 38 éves átkot, ráadásul egy aranyéremmel. Ennyi ideje nem szerzett ugyanis Magyarország a téli olimpiákon dobogós helyezést. Nem csoda, hogy őrület várta itthon őket, eredményükhöz még Usain Bolt is gratulált. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak meséltek a gyorskorcsolyások arról, milyen érzés volt most hazatérni, és mi történt kint a versenyen.

Növényi Norbert bírósági ügyéről vallott: teljesen tönkrement anyagilag a sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-novenyi-norbert-birosagi-ugyerol-vallott-teljesen-tonkrement-anyagilag-a-sztar.htmlNövényi Norbert sokaknak volt a példaképe, de egy kétes ügy miatt veszélybe került a megélhetése. Megvonták az olimpiai járadékát, elvitte a bank a házukat. Tönkrement anyagilag és évek óta megalázottságban él. TV + Sztárok--Berki Krisztián elárulta, hogy volt már idősebb nő szeretőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180223-berki-krisztian-elarulta-hogy-volt-mar-idosebb-no-szeretoje.htmlBerki Krisztián őszintén bevallotta, hogy volt már idősebb nője, aki minden földi jóval elhalmozta. Így alakult a kapcsolatuk. TV + Sztárok--Sztárok, akik feladták házasságukat egy újabb szerelemért: Ördög Nórától Stohl Andrásighttp://www.life.hu/sztarok/20180223-sztarok-akik-feladtak-hazassagukat-egy-ujabb-szerelemert-ordog-noratol-stohl-andrasig.htmlManapság a holtomiglan holtodiglan már nem tart a sírig. Vannak, akik csak a második vagy a sokadik próbálkozásra találják meg az igaz szerelmüket és az is előfordul, hogy a nagy ő akkor toppan az életünkbe, amikor még bőven tart a frigy... Ahogy ezeknél a sztároknál történt: Ördög Nóra és Varga Feri is véget vetett kapcsolatának, amikor rátalált az igazi, nem hezitáltak. Berki Krisztián és új szerelmének kapcsolata sem indult simán: a hölgyemény ugyanis még házas! TV + SztárokOrigoHajdú Péter szívesen megvizsgálná a 28 éves szűz színésznőt, Bálint Emeséthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-hajdu-peter-szivesen-megvizsgalna-a-28-eves-szuz-szinesznot-balint-emeset.htmlHajdú Péter vendége volt a 28 éves szűz színésznő, Bálint Emese, aki nemcsak azzal dicsekedett, hogy még soha nem volt senkivel intim kapcsolata, hanem azzal is, hogy mindene természetes: ezt Hajdú Péter szívesen megvizsgálná. TV + SztárokOrigoVajna Timi kifigurázta férjét és Andy asszisztensét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-vajna-timi-kifigurazta-ferjet-es-andy-asszisztenset-foto.htmlLe sem tagadhatná Vajna Timi, hogy még mindig nagyon fáj neki, hogy Andy asszisztensével ment a Story Gálára: kifigurázta a róluk készült képeket. TV + Sztárok--Berki Krisztián családi fotót tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-berki-krisztian-csaladi-fotot-tett-kozze-foto.htmlBerki Krisztián szerelmes és ezt naponta többször is a tudtunkra adja. Bár szerelmét szerette volna megóvni a nyilvánosságtól, előszeretettel rakják ki közösségi oldalaikra a szerelmes fotókat. Ezúttal úgy pózoltak, mintha máris egy család lennének.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.