Merész dekoltázst villantott Baukó Éva: így tudatja, hogy szingli

fotó szingli szexi dekoltázs Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva egy egész alakos szelfivel tudatta követőivel, hogy szingli, továbbra is várja az igazit.

Baukó Éva szereti megmutatni bájait, pár napja még szexi fehérneműben fotózták, most pedig egy egész alakos szelfin mutatta meg, mennyire csinos. Egy fekete miniszoknya és egy testhezálló póló van rajta, amelyben merészen megvillantotta dekoltázsát. A képhez annyit, írt, hogy „100% single", azaz 100 százalékig szingli. Többször sem kellett mondani, férfi rajongói azonnal felajánlkoztak, nem szeretnék ugyanis, hogy a szépség magányos maradjon.

100% SINGLE

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Ennyire karcsú Gáspár Bea, nagyon sokat fogyott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-ennyire-karcsu-gaspar-bea-nagyon-sokat-fogyott-foto.htmlAlaposan lefogyott az utóbbi időben Gáspár Bea, aki most meg is mutatta karcsú alakját. TV + Sztárok--Halálfélelméről vallott Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-halalfelelmerol-vallott-nanasi-pal-dubaj.htmlNánási Pál szembenézett félelmével Dubajban és belevágott egy elképesztő kalandba: a 42. emeletről vetette magát a mélybe. TV + Sztárok--Kitálalt egykori társairól a Neoton Família énekesnője, Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180226-kitalalt-egykori-tarsairol-a-neoton-familia-enekesnoje-pal-eva.htmlÚgy tűnik, nincs béke az egykori Neoton Família tagjai között, Pál Éva énekesnő most kitálalt. TV + SztárokOrigoAmerikában is bemutathatják a Jimmy-musicalthttp://www.life.hu/sztarok/20180226-amerikaban-is-bemutathatjak-a-jimmy-musicalt.htmlHamarosan a tengerentúlon is bemutathatják a Jimmy-musicalt. Zámbó Árpy és Pintér Tibor lelkesen nyilatkozott a tervekről. TV + Sztárok--Megható: így emlékezett meg Tahi Tóth Lászlóról egykori barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-meghato-igy-emlekezett-meg-tahi-toth-laszlorol-egykori-baratja.htmlBalázs Péter emlékezett meg a TV2 reggeli műsorában barátjáról és pályatársáról, a tegnap elhunyt Tahi Tóth Lászlóról. TV + Sztárok--67 évesen dobta le a ruháit Jane Seymour - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-67-evesen-dobta-le-a-ruhait-jane-seymour-foto.html67 évesen is ledobta a ruhát Jane Seymour, aki ezzel a Playboy legidősebb modellje lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.