Hódi Pamela Katona Renáta reagálás szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián reagált Hódi Pamela azon kijelentésére, miszerint megalázva érzi magát.

Mint ismeretes Berki Krisztiánnak új párja van Katona Renáta személyében, aki nem mellesleg egyelőre még házas. Berki két hónap után azt nyilatkozta, nagyon boldog, eddig még soha nem volt igazán szerelmes. Kiakadt ezen a kijelentésen gyermekének anyja, Hódi Pamela, aki felháborodva nyilatkozta, hogy megalázva érzi magát.

Berki Krisztián most reagált egykori kedvese felháborodására.

Pameláért, a gyermekem anyjaként egész életemben felelősséggel tartozom. Főként Nati érdekében, megteremtem számára is a biztonságot. Ugyanakkor természetes szerintem, hogy az ember jobban szereti az új párját... Pamela iránt már elmúltak az érzelmeim. Ki merem jelenteni újra és még ezerszer, ha kell, hogy most vagyok először igazán szerelmes! A jelenlegi állapotom össze sem hasonlítható a korábbiakkal. Ezzel sem Pamelának, sem másnak nem lehet baja" – árulta el Berki a Ripostnak.

❤️ @mazsirenata #lovemylife #berkinatasazselyke #aberki

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Bilincsben vitték el a rendőrök Heather Lockleart: családon belüli erőszak a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-bilincsben-vittek-el-a-rendorok-heather-lockleart-csaladon-beluli-eroszak-a-vad.htmlLetartóztatták Heather Locklear színésznőt, a vád: családon belüli erőszak és hatósági személy elleni erőszak. TV + Sztárok--Hargitay András szerint még kibékülhet Shane Tusup és Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-hargitay-andras-szerint-meg-kibekulhet-egymassal-shane-tusup-es-hosszu-katinka.htmlAz egykori úszókapitány, Hargitay András még lát esélyt arra, hogy kibéküljön egymással Hosszú Katinka és Shane Tusup. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMerész dekoltázst villantott Baukó Éva: így tudatja, hogy szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20180226-meresz-dekoltazst-villantott-bauko-eva-igy-tudatja-hogy-szingli.htmlBaukó Éva egy egész alakos szelfivel tudatta követőivel, hogy szingli, továbbra is várja az igazit. TV + Sztárok--Hosszú idő után először posztolt a közösségi oldalra Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-hosszu-ido-utan-eloszor-posztolt-a-kozossegi-oldalra-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje.htmlA válásuk hírének kirobbanása óta először posztolt a közösségi oldalra Jennifer Aniston férje, Justin Theroux. TV + Sztárok--Ennyire karcsú Gáspár Bea, nagyon sokat fogyott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-ennyire-karcsu-gaspar-bea-nagyon-sokat-fogyott-foto.htmlAlaposan lefogyott az utóbbi időben Gáspár Bea, aki most meg is mutatta karcsú alakját. TV + Sztárok--Ennyire karcsú Gáspár Bea, nagyon sokat fogyott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-ennyire-karcsu-gaspar-bea-nagyon-sokat-fogyott-foto.htmlAlaposan lefogyott az utóbbi időben Gáspár Bea, aki most meg is mutatta karcsú alakját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.