Összeomlott a rácsok mögött VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László

gyilkosság holttest Novozánszki Fanni előzetes letartóztatás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma döntenek arról, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosa, a dunaújvárosi B. László továbbra is előzetesben marad-e.

B. László három hónapja van a rácsok mögött. 90 nap után a bíróságnak kötelező felülbírálni, hogy jogosan van-e a gyanúsított előzetesben. A férfi korábban már bevallotta bűnrészességét, de ahhoz továbbra is tartja magát, hogy nem ő ölte meg a 24 éves Novozánszki Fannit. A lány holttestét továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

VV Fanni feltételezett gyilkossa összeomlott a rácsok mögött: sorsáról ma dönt a bíróság Forrás: Origo

A Blikk megtudta, hogy B. László nincs jó állapotban, egyre jobban magába fordul, senkivel sem beszél, egész nap csak a falat bámulja. Az viselte meg ennyire, hogy barátnője levélben szakított vele.

A rendőrség azt feltételezi, hogy Fanni testét a Dunába dobhatták. A gyilkos fél órát töltött a szalkszentmártoni bányatavaknál, de a búvárok nem találtak semmit a vízben. Innen pár méterre folyik azonban a Duna, a vízpart itt tökéletesen megközelíthető autóval. Fanni édesanyja is úgy hiszi, hogy lánya valahol a vízben van: "Hat, jóslással foglalkozó ember is azt mondta nekem, látják, hogy Fannikám vízben van. És ha ez még nem lenne elég, vízzel álmodtam nemrégiben. Egyre inkább úgy érzem, ez a jó irány a keresését illetően."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.