Így nézett ki Kásás Tamás 21 évvel ezelőtt: fotó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fotó fiatal Kásás Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kásás Tamás 21 évvel ezelőtt készült fotót tett közzé Instagram-oldalán: már akkor is igazi adonisz volt.

Kásás Tamás a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó egy fiatalkori képével örvendeztette meg a rajongóit. A sportoló megmutatta, hogyan nézett ki 21 évvel ezelőtt, 1997-ben. Egyértelmű, hogy már fiatal felnőttként is elképesztően helyes volt Kásás Tamás, amit természetesen a kommentelők is észrevettek.

Kásás Tamás megmutatta, hogyan nézett ki 21 éve Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az egyik hozzászóló szerint a fotón éppen úgy néz ki, mint Nick Carter és Leonardo DiCaprio tökéletes hibridje, egy másik rajongó pedig azt a következtetést vonta le, hogy semmit nem vesztett jóképűségéből a sportoló, maximum egy-két ránccal lett gazdagabb.

Kásás Tamás (@tommaso5) által megosztott bejegyzés,

Gyönyörű fiatal nő lett Rába Tímea lánya: már modellkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-gyonyoru-fiatal-no-lett-raba-timea-lanya-mar-modellkedik.htmlNagyon hasonlít híres édesanyjára Rába Tímea lánya, szépsége talán túl is szárnyalja az egykori szépségkirálynőét.TV + Sztárok--Beatrix hercegnő egy titokzatos idegennel randevúzott, aki luxusautóval ment értehttp://www.life.hu/sztarok/20180227-beatrix-hercegno-egy-titokzatos-idegennel-randevuzott-aki-luxusautoval-ment-erte.htmlBeatrix yorki hercegnő sikeres üzletasszony New Yorkban. Most egy rejtélyes férfival látták, aki kapucnival takarta arcát, miközben randevúra vitte a királyi család tagját. TV + Sztárok--Szentpéteri Csilla Facebookon kritizálta az AWS zenekart, megfenyegettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-szentpeteri-csilla-facebookon-kritizalta-az-aws-zenekart-megfenyegettek.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválra kijutó AWS zenekart kritizálta egy Facebook-bejegyzésben Szentpéteri Csilla zongoraművész, aki ezért követőitől rengeteg fenyegető hozzászólást kapott. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMárcius 5-én temetik Kiss Józsefet, az Argo Tysonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-marcius-5en-temetik-kiss-jozsefet-az-argo-tysonjat.htmlMárcius 5-én temetik az 51 éves korában, egy tragikus baleset következtében elhunyt Kiss Józsefet, az Argo filmek Tysonját. TV + Sztárok--Erzsébet királynő örül, hogy bemutatták Margit hercegnőt a szeretőjének, mert boldoggá tettehttp://www.life.hu/sztarok/20180227-erzsebet-kiralyno-orul-hogy-bemutattak-margit-hercegnot-a-szeretojenek-mert-boldogga-tette.htmlLady Anne Glenconner, II. Erzsébet brit királynő testvérének, Margit hercegnőnek barátnője arról nyilatkozott, hogy a királynő valójában mit gondolt húga szerelmi életéről, amely egyáltalán nem volt mentes a botrányoktól. TV + Sztárok--Kiss Ramóna volt a tavalyi év legtöbbet nézett tévés személyisége lett, megis sokan bántjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-kiss-ramona-volt-a-tavalyi-ev-legtobbet-nezett-teves-szemelyisege-lett-megis-sokan-bantjak.htmlA Barátok köztben játszotta Szentmihályi Zsófi karakterét Kiss Ramóna. Miután kiszállt a sorozatból az RTL Klub műsorvezetői feladatokkal bízta meg. A nézőktől azonban kap hideget-meleget. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.