Kiderült, milyen valójában a viszony Meghan Markle és Katalin hercegnő között

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Katalin hercegnő Meghan Markle viszony testbeszéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi négyes átesett első közös megjelenésükön. Vilmos, Katalin, Meghan és Harry alapítványuk fórumán beszélgettek nyíltan, itt derült világosan fény arra is, hogy milyen is valójában a két nő viszonya.

A királyi alapítvány fórumán Katalint, Vilmost, Meghant és Harryt először láthattuk együtt négyeseben, de valószínűleg még sok ilyen alkalomra számíthatunk a közeljövőben. A királyi párosok mindannyian kimerítően válaszoltak az alapítvánnyal kapcsolatos felvetésekre is, de fény derült arra is, hogy milyen a viszony Katalin és Meghan között. Mivel ez volt az első alkalom, hogy egy ilyen eseményen megfigyelhették a két nő viselkedését, a köztük lévő kapcsolatról egy testbeszédszakértő rántotta le a leplet.

Fény derült Meghan és Katalin viszonyára Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Mivel Katalin már régebb óta tagja a királyi családnak azt hihetnénk, hogy ő lesz Meghan védelmezője, aki szárnyai alá vesz a tapasztalatlanabbat, de nem is állhatnánk távolabb az igazságtól. A két nő testbeszéde ugyanis másról árulkodik. Kiderült, hogy Meghan dinamikus és erőteljes személyiség, így ő lett az irányító: Katalin pedig sokszor másolta a mozdulatait! A vezető személyiség egyik biztos jele, hogy mások leutánozzák akaratlanul is a mozdulataikat, ezt láthattuk Meghan és Katalin esetében - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.