Az utóbbi időben többen a Bikini zenekar végét jósolták, a frontember, D. Nagy Lajos azonban cáfolta a híreket. Bár jár szólóestekre és újabban műfordításra adta a befejét, azt mondja: a színpadról viszik majd a temetőbe.

"Biztosítok mindenki: ha rajtam múlik, úgy végzem, mint Frank Sinatra, aki a nyolcvanas éveiben járt, amikor megkérdezték tőle, nem akarja-e már abbahagyni. Ő visszakérdezett: És akkor mit csinljak? Úgy halt meg Las Vegasban, hogy a két fellépése közti szünetben ledőlt egy kicsit pienni - és soha többé nem ébredt fel. Szerintem engem is színpadról visznek majd a temetőbe" - mondta a Story magazinnak adott interjújában D. Nagy Lajos, a Bikini énekese, akiről az utóbbi időben több pletyka is szárnyra kapott. 

Nem áll le a Bikini, tele a naptárukForrás: MTI/Mohai Balázs

Olyan is felbukkant az utóbbi időben, aki apjának, de olyan is, aki fiának vallja magát, D. Nagyéknál a pletykák azonban nem okoznak családi viszályokat. A Bikini rajongóit mostanában egy ezeknél is megrendítőbb hír tartotta lázban, ugyanis azt rebesgették, hogy feloszlik a zenekar, D. Nagy Lajos pedig szólókarrierbe kezd. Azt mondja: tényleg ad egyszemélyes koncerteket, de csak akkor, amikor olyan helyre hívják őket, ahol a teljes zenekar nem tudna fellépni. Ilyenkor ő indul útnak egy akusztikus gitárrral. 

Újabban egyébként műfordításra is adta a fejét. Barátai unszolására fordított le egy könyvet, majd egy kiadónak is megtetszett a stílusa, három könyvre kapott megbízást  az angolul, spanyolul, németül és olaszul is beszélő énekes. De mindenkit megnyugtatott: már a Bikininek is tele van a naptára.