Elárulta születendő gyermekének nemét Nyári Dia

kisbaba Nyári Diana szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január végén jelnetette be Nyári Dia, hogy kisbabát vár. Most pedig a Story magazinnak azt is elárulta, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt.

"Meg nem tudom mondani az okát, de óvodáskorom óta biztos voltam benne, hogy lány lesz az első gyermekem. Amikor kiderült, hogy babát várok, akkor is így gondoltam. Épp ezért nagyon meglepett, amikor az orvosok azt mondták, hogy fiunk születik a nyáron" - mondta a lapnak Dia, aki most az ötödik hónapban jár és nagyon jól viseli a terheséget, egyedül az alvás megy neki hétről hétre nehezebben.

Nyári Dia kisfiút vár Forrás: Polyák Attila/Origo
Alig marad idejük egymásra: Janza Kata és párja kapcsolatuk nehézségeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180301-alig-marad-idejuk-egymasra-janza-kata-es-parja-kapcsolatuk-nehezsegeirol-vallott.htmlJanza Katának és fiatal párjának, Pesák Ádámnak mostanában nehézségekkel kell megküzdeniük, de próbálnak minden akadályt leküzdeni. TV + SztárokOrigoEzt fogja csinálni a tévézés után Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20180301-ezt-fogja-csinalni-a-tevezes-utan-varkonyi-andrea-pszichologus.htmlVárkonyi Andrea már tudja, mihez kezdene akkor, ha befejezné a tévézést: pszichológus lenne. Jelenleg épp szakdolgozatát írja. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBaukó Éva szakított szerelmével, botrányhősnő mivoltát is okolja amiatt, hogy nem talál párthttp://www.life.hu/sztarok/20180228-bauko-eva-szakitott-szerelmevel-botranyhosno-mivoltat-is-okolja-amiatt-hogy-nem-talal-part.htmlSzakított szerelmével Baukó Éva, az elválás okának a sok veszekedést látja, amiben szerepet játszott Éva botrányhős mivolta és a médiában való szereplés is. TV + Sztárok--Horváth Éva elképesztő formában van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180228-horvath-eva-elkepeszto-formaban-van-foto.htmlÚgy tűnik, Horváth Éván már egy deka felesleg sincs, pedig alig 10 hónapja szült. TV + SztárokOrigoElőször mesélt fájdalmáról: kolléganőjével csalta meg a férje Emma Thompsonthttp://www.life.hu/sztarok/20180228-eloszor-meselt-fajdalmarol-kolleganojevel-csalta-meg-a-ferje-emma-thompsont.htmlEmma Thompson elárulta, nem volt nehéz eljátszania az Igazából szerelem című film megcsalt feleségét, ugyanis vele is hasonló történt a való életben. TV + Sztárok--Az elmúlt évek legnagyobb botrányai az Oscar-gálákról: Angelina Jolie bátyjának vallott szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20180228-az-elmult-evek-legnagyobb-botranyai-az-oscar-galakrol.htmlAz idei lesz a 90. Oscar-gála, emlékezzünk meg úgy erről a kerek évfordulóról, hogy felelevenítünk néhányat az elmúlt évek díjátadóinak legnagyobb botrányaiból: nagyon sok olyan esemény volt, amely visszhangot keltett, Marlon Brando távolmaradása, de Angelina Jolie vallomása se volt semmi! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.