Várkonyi Andrea már tudja, mihez kezdene akkor, ha befejezné a tévézést: pszichológus lenne. Jelenleg épp szakdolgozatát írja.

Kevesen tudják, hogy az elmúlt öt évben a Micsoda nők! című műsor háziasszonya, Várkonyi Andrea visszaült az iskolapadba, pszichológiát tanult az egyetemen, és jelenleg már a szakdolgozatát írja. Ráadásul emellett a jogi karon önismereti és kommunikációs kurzust tart diákoknak, csoportos érzelemintelligencia-tréningei vannak és egy pszichológiai módszertani képzésen is oktat. Mint mondja, ez nagyon soknak hangzik, de tökéletesen be tudja osztani az idejét.

Várkonyi Andrea tudja, mihez kezd majd a tévézés utánFotó: Adrián Zoltán - Origo

A Story magazinnak elárulta, fontos számára, hogy legyen olyan foglalkozása is, amellyel akkor is foglalkozhat, ha esetleg befejezi a tévézést.

Hosszú ideje érdekel, és persze az is tény, hogy a tévézés nem nyugdíjas állás. Ki tudja, mit hoz a holnap, ilyen értelemben megnyugtató, hogy van más lehetőségem is a munkára, pénzkeresésre. Fontos számomra, hogy több lábon álljak. Ez biztonságot ad. Így egy esetleges váltásnál nem kell olyasmit is elvállalnom, amihez nincs kedvem, nem kell kényszerűségből döntést hoznom." – mesélte Várkonyi Andrea, aki hozzátette, tanulmányai az utóbbi években a személyiségén is alakítottak pozitív irányban. „Az idő múlásával eleve megértőbb, elfogadóbb és nyugodtabb lettem, de most már azt is hamar látom és megértem, mi miért történhet az emberekkel."