Ezt fogja csinálni a tévézés után Várkonyi Andrea

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
pszichológus Várkonyi Andrea tévézés műsorvezető pszichológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea már tudja, mihez kezdene akkor, ha befejezné a tévézést: pszichológus lenne. Jelenleg épp szakdolgozatát írja.

Kevesen tudják, hogy az elmúlt öt évben a Micsoda nők! című műsor háziasszonya, Várkonyi Andrea visszaült az iskolapadba, pszichológiát tanult az egyetemen, és jelenleg már a szakdolgozatát írja. Ráadásul emellett a jogi karon önismereti és kommunikációs kurzust tart diákoknak, csoportos érzelemintelligencia-tréningei vannak és egy pszichológiai módszertani képzésen is oktat. Mint mondja, ez nagyon soknak hangzik, de tökéletesen be tudja osztani az idejét.

Várkonyi Andrea tudja, mihez kezd majd a tévézés után Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A Story magazinnak elárulta, fontos számára, hogy legyen olyan foglalkozása is, amellyel akkor is foglalkozhat, ha esetleg befejezi a tévézést.

a tévézés nem nyugdíjas állás.

Az idő múlásával eleve megértőbb, elfogadóbb és nyugodtabb lettem, de most már azt is hamar látom és megértem, mi miért történhet az emberekkel.

Először mesélt fájdalmáról: kolléganőjével csalta meg a férje Emma Thompsonthttp://www.life.hu/sztarok/20180228-eloszor-meselt-fajdalmarol-kolleganojevel-csalta-meg-a-ferje-emma-thompsont.htmlEmma Thompson elárulta, nem volt nehéz eljátszania az Igazából szerelem című film megcsalt feleségét, ugyanis vele is hasonló történt a való életben. TV + Sztárok--Horváth Éva elképesztő formában van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180228-horvath-eva-elkepeszto-formaban-van-foto.htmlÚgy tűnik, Horváth Éván már egy deka felesleg sincs, pedig alig 10 hónapja szült. TV + SztárokOrigoElhunyt a világhírű spanyol labdarúgó: Enrique Castro González, Quinihttp://www.life.hu/sztarok/20180228-elhunyt-a-vilaghiru-spanyol-labdarugo-enrique-castro-gonzalez-quini.html78 éves korában elhunyt az ismert labdarúgó, Enrique Castro González, Quini. TV + Sztárok--Visszatér Pál Éva, a Neoton Família sztárja, de nem örül ennek mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180228-visszater-pal-eva-a-neoton-familia-sztarja-de-nem-orul-ennek-mindenki.htmlTovább bonyolódik a Neoton Família ügye: az egykori tag, Pál Éva most Neo-Neoton néven új együttest alapítana, ám nem örül ennek a Neoton Família Sztárjai nevet használó Csepregi Éva és Végvári Ádám. TV + Sztárok--Március 5-én temetik Kiss Józsefet, az Argo Tysonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-marcius-5en-temetik-kiss-jozsefet-az-argo-tysonjat.htmlMárcius 5-én temetik az 51 éves korában, egy tragikus baleset következtében elhunyt Kiss Józsefet, az Argo filmek Tysonját. TV + Sztárok--Ed Sheeran mégsem énekel Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-ed-sheeran-megsem-enekel-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlTévedtek, akik azt hitték, Ed Sheeran fog énekelni Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Az énekes most tiszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.