Leszbikus szerelemmel folytatódik a Jégvarázs?

mese Jégvarázs Jégvarázs 2 szerelem leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Készül a Jégvarázs 2, a rajongók pedig most azt találgatják, mi lenne, ha úgy folytatódna történet, hogy kiderül, Elza leszbikus.

Kicsivel több, mint másfél évet kell várni a Jégvarázs második részére, addig izgulhatnak a rajongók, vajon hogyan folytatódik a főszereplők sorsa. Rengetegen találgatják, milyen fordulatok történnek majd a következő epizódban. Meglepő módon sokan abban bíznak, hogy esetleg Elzának barátnője akad, szerintük ugyanis a karakterén felfedezhetőek leszbikus vonások. Számtalan olyan bejegyzés érkezett mostanában a közösségi oldalra, amely azt kérleli a rendezőtől, hogy adjon barátnőt Elzának.

A HuffingtonPost most megkérdezte Jennifer Lee-t, tényleg lehetséges-e, hogy kiderüljön Elzáról, leszbikus. Nem adott konkrét választ.

Nagyon szeretem, ha az emberek a meséről beszélgetnek és kifejtik véleményüket. Ez egy igazán kreatív dialógus. Elza egy csodálatos karakter. Mindenkit meghallgatunk és még mi is ötletelünk. Olyan, mintha Elza mindennap mesélne nekem, hogy merre jár, mit csinál. Meglátjuk, mi lesz belőle." - árulta el.

Elza tényleg leszbikus? Forrás: Fórum Hungary
Meztelenül pózol Naomi Campbell és rapper pasija: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-meztelenul-pozol-naomi-campbell-es-rapper-pasija-foto.htmlMegjelent az első közös fotó Naomi Campbellről és új kedveséről, Skeptáról. A pár félmeztelenül pózol egy magazin lapjain. TV + Sztárok--Félelmetes titkot árult el Dianáról egykori komornyikja, Paul Burrellhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-felelmetes-titkot-arult-el-dianarol-egykori-komornyikja-paul-burrell.htmlDiana egykori komornyikja, Paul Burrell elárulta, a hercegné nem sokkal tragédiája előtt autójával balesetezett. TV + Sztárok--Katalin hercegné ezzel lepi meg az édesanyját, Carole-t anyák napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-katalin-hercegne-ezzel-lepi-meg-az-edesanyjat-carolet-anyak-napjan.htmlKülönleges ajándékokra vágyik anyák napjára Katalin hercegné édesanyja, Carole, aki már egy kívánságlistát is készített gyermekeinek. TV + Sztárok--Ezt fogja csinálni a tévézés után Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20180301-ezt-fogja-csinalni-a-tevezes-utan-varkonyi-andrea-pszichologus.htmlVárkonyi Andrea már tudja, mihez kezdene akkor, ha befejezné a tévézést: pszichológus lenne. Jelenleg épp szakdolgozatát írja. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoAlig marad idejük egymásra: Janza Kata és párja kapcsolatuk nehézségeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180301-alig-marad-idejuk-egymasra-janza-kata-es-parja-kapcsolatuk-nehezsegeirol-vallott.htmlJanza Katának és fiatal párjának, Pesák Ádámnak mostanában nehézségekkel kell megküzdeniük, de próbálnak minden akadályt leküzdeni. TV + SztárokOrigoHorváth Éva elképesztő formában van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180228-horvath-eva-elkepeszto-formaban-van-foto.htmlÚgy tűnik, Horváth Éván már egy deka felesleg sincs, pedig alig 10 hónapja szült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.