Csomor Csillában mindig megvolt az anyai ösztön, de sajnos nem úgy alakult az élete, hogy ő maga is édesanyává váljon. Karrierje mellett tette le a voksát, de ez a választás nagyon sok fájdalmas lemondással járt.

„Azért nagyon sokszor sírtam, hogy annyi mindent megteszek azért, hogy ez működjön, és nem lehet a Jóisten olyan igazságtalan, hogy ezt is elveszi tőlem" – kezdte könnyek között történetét Csomor Csilla, aki nagyon sok áldozatot hozott azért, hogy remek színésznő váljon belőle. Ennek nyilván olyan áldozatai voltak, amiket nem kötöttem soha az emberek orrára. Nekem ez volt az első és a szent, és a legeslegfontosabb. Mindent ez alá rendeltem: családot, barátságot, gyerekvállalást" -mondta a Story Extrának Csilla, akinek az volt a gyerekkori álma, hogy elismert színésznő legyen, ezt pedig valóra váltotta.

Csomor Csilla lemondott arról, hogy anyává váljonForrás: RTL Klub/Story Extra

3 évtizede dolgozik a pályán, rengeteg szerepben bizonyított, mégis a legtöbben a Barátok köztből ismerik. A szakmai élet sikerei mellett azonban bőven megküzdött nehézségekkel is. Én nem tudok semmit félgőzzel, vagy 25%-osan csinálni. Ha színésznő vagyok, akkor 100%-osan színésznő vagyok. Ha az kell legyek, hogy anya, akkor 100%-osan anya akartam mindig is lenni, viszont akkor ezt el kellett volna engednem valahol, valahogy félre kellett volna ezt tenni" – mondta Csilla, aki egyedül semmiképpen nem akart gyereket vállalni: véleménye szerint anyára és apára is szüksége van egy gyereknek a teljes élethez. Így lemondott a babvállalásról, pedig anyai ösztönök mindig ott munkálkodtak benne. „Igazából mindig bennem volt ez a fajta érzés, de tudtam egy ponton túl, ha ez nem realizálódhat biológiailag, akkor is fogok gyerekekkel foglalkozni, és ez most megadatott, és ennek nagyon örülök" – árulta el Csilla, aki szerint nem azért foglalkozott annyit a karrierrel, mert el akarta zárni magát attól, hogy anyává váljon. „Egyszerűen azt gondoltam, hogy olyan nincs, hogy mindenkinek mindig minden megadatik" – mondta a színésznő.

Csomor Csilla szakított kedvesével

Csomor Csilla nemrég még párjával közös terveikről beszélt, de ezek már nem fognak megvalósulni: szakítottak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!