Úgy tűnik, Tóth Gabi leszámolt a szingliséggel. A jelek szerint egymásra találtak Krausz Gáborral, a Séfek séfe egyik zsűritagjával. Erről kérdezték most az énekesnőt. 

Tóth Gabi sokáig volt szingli miután szakítottak Trap kapitánnyal, de úgy tűnik, hogy az egyedüllét már a múlté. Minden jel szerint az énekesnő már egy ideje gyengéd érzelmeket táplál a Séfek séfe zsűritagja, Krausz Gábor iránt, érzelmei pedig viszonzásra találtak. Kapcsolatáról a Best Magazin meg is kérdezte az énekesnőt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor egy pár?Forrás: Instagram/tothgabi

"Nem fogok többé a magánéletemről beszélni. Az elmúlt 14 évben a nyilvánosság előtt zajlott az életem szakmailag és lelkileg is sokat sérültem emiatt... Szeretnék a munkámra koncentrálni. Szerintem ezt tiszteletben lehet tartani" - mondta a Gabi, aki azt is elárulta a lapnak, hogy igényli a magányt. Koncert után, amikor hazamegyek hullafáradtan, akkor jó egyedül lenni, de amikor van egy kis szünet a munkában, lehangoló is tud lenni az egyedüllét. Ilyenkor előveszem a keresztrejtvényeimet, és nagymamásan bekucorgok velük a fotelbe. Annyira szeretek fejteni, mert mindent elfeledtet velem" - árulta el az énekesnő, aki azt is elmondta, hogy a humoros pasikat szereti, és ugyan meg nem erősítette a kapcsolat tényét, nem is cáfolta, ráadásul eltitkolni sem nagyon próbálják, különben nem kommentálnának szívecskés jeleket egymás fotói alá, ami elég árulkodó...

Kár tagadni a nyilvánvalót...Forrás: Instagram/Tóth Gabi