Meghalt a régi Tóth Vera: újjászületett az énekesnő

halál Peller Mariann újjászületés Life TV Tóth Vera Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann „Utazás a lelked körül" című műsorának legújabb vendége, Tóth Vera nyújt betekintést életének kevésbé ismert részeibe és mesél újjászületéséről a LifeTv ezoterikus műsorának legújabb részében.

Tóth Vera legkomolyabb problémái 2010 környékén kezdődtek, mikor egy önző, szociopata férfival volt párkapcsolatban. Innen gyakorlatilag egy olyan lejtőn találta magát, aminek alján teljesen padlóra került és pánik tünetek gyötörték. Az énekesnő ezután a pszichológia és a spiritualitás felé fordult, majd kiderült, hogy deperszonalizációs szindrómában szenved, azaz saját életét külső szemlélőként éli meg. Vera különböző eszközökkel és rengeteg sírással kezdte leküzdeni a betegséget és újjáépíteni önmagát. Ebben nagyon nagy szerepet kapott a spiritualitás, egy általános összeomlás után kezdődött az újjászületése. „Találd meg magad, a lelked és a tudatod érjen össze" - vallja Vera, aki folyamatosan haladt előre, hogy kikerüljön rossz lelki állapotából. Ma már úgy érzi, hogy

a régi Tóth Vera meghalt,

meg is gyászolta és emlékeiben megőrizte korábbi énjét.

Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Tóth Vera Forrás: Facebook/Tóth Vera

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.