A szakértői vizsgálat szerint a borsodnádasdi Csenge még élt, mikor aknába dobták

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
gyilkosság halál Borsodnádasd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó tragédia rázta meg Borsodnádasdot. Egy 17 éves fiatal lányt gyilkoltak meg, Csenge testét a templomkert melletti vizes aknába dobta az elkövető. Mostanra már biztos, hogy a fiatal lány még élt, amikor bedobta őt gyilkosa a sötét verembe.

Borzalmasan ért véget a 17 éves borsodnádasdi Csenge élete, egy sötét aknában fulladt meg. A szörnyűség elkövetésével vádolt B. Roland azt állította, hogy meggyőződése volt, a lány már nincs életben, ezért dobta testét az aknába. A szakértői vizsgálat szerint viszont Csenge még élt, amikor bedobták őt a sötét verembe.

A templomkert melletti aknába dobták Csenge testét Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Ebben az ügyben meglátásom szerint az átlagosnál is nagyobb szerep jut a szakértőknek. Az áldozaton és védencemen kívül ugyanis senki nem volt ott azon az estén, vagyis egyáltalán nincs szemtanúja az esetnek. Védencem továbbra is tartja magát a korábban elmondottakhoz" – mondta a Blikknek az esettel kapcsolatban dr. Boschánszky Iván, a gyanúsított ügyvédje.

Mint ismeretes, Csenge egy szalonnasütés után tűnt el, a rendőrséget a fiatal lány édesanyja értesítette. A barátok kihallgatása után világossá vált, hogy a lány utolsó óráit egy bizonyos B. Rolanddal töltötte, aki először tagadta, hogy köze lenne Csenge halálához, de a hazugságvizsgálaton megbukott így bevallotta, hogy együtt töltötték az utolsó órákat. Állítása szerint azonban a lány kétszer is elment valahová, másodjára meztelenül, eszméletlenül talált rá, és mivel azt hitte, meghalt, bedobta a templomkert melletti aknába, melynek víz volt az aljában. Ebben fulladt meg végül a kislány.

Még hó is jöhet, de mindenképp enyhül az idő a hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20180304-meg-ho-is-johet-de-mindenkepp-enyhul-az-ido-a-het-elso-feleben.htmlMég ne tegyük el a hótaposót és a csizmákat, hiszen még az országban többfelé várható havazás, de a hét első felében mindenképp enyhülésre számíthatunk. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoGluténmentes vodka és szexjátékok is vannak a 25 millió forint értékű Oscar-csomagbanhttp://www.life.hu/news/20180304-glutenmentes-vodka-es-szexjatekok-is-vannak-a-25-millio-forint-erteku-oscar-csomagban.htmlNem titok, hogy már azok is ajándékkal távozhatnak az Oscar-gáláról, akik nem nyerik meg az aranyszobrocskát. Az ide exkluzív ajándékcsomagban olyan luxus homikat találni mint a gyémántnyaklánc vagy épp a prémium kategóriás szexjátékok. A csomag összértéke pedig 100 ezer dollár, azaz 25 millió forint. NewsOrigoFiatal magyar édesapa halt meg egy ausztriai balesetbenhttp://www.life.hu/news/20180303-fiatal-magyar-edesapa-halt-meg-egy-ausztriai-balesetben.htmlA szerencsétlenség február 15-én történt, Bécs Floridsdorf nevű városrészében. Zsolt az ütközés után pár perccel meghalt. NewsThinkstockVác közelében hókotróval ütközött egy autó, egy rendőr megsérült, egy nő életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20180304-vac-kozeleben-hokotroval-utkozott-egy-auto-egy-rendor-megserult-egy-no-eletet-vesztette.htmlEgy hókotró és egy személyautó ütközött össze Vác határában szombaton éjjel. Az autóban utazók közül 2-en megsérültek, egy 30 év körüli nő pedig meghalt. Az gépkocsi egyik utasa egy rendőr. News--5000 éves múmiákon találtak tetoválásokat brit kutatókhttp://www.life.hu/news/20180302-5000-eves-mumiakon-talaltak-tetovalasokat-brit-kutatok.htmlBrit kutatók 5000 éves múmiákon találtak tetoválásokat, ezek pedig 1000 évvel korábbról származnak, mint ahogyan eddig datálták az első ilyen jellegű testmódosításokat. További érdekesség, hogy ekkor már nőkön és férfiakok is találtak a bőr alá festett jeleket. News--Halált okozó testi sértés miatt meghalt egy nő Szigetszentmiklósonhttp://www.life.hu/news/20180302-halalt-okozo-testi-sertes-miatt-meghalt-egy-no-szigetszentmikloson.htmlHoltan találtak egy nőt Szigetszentmiklóson csütörtök éjszaka. Halált okozó testi sértés miatt vett őrizetbe egy férfit a rendőrség. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.