Kedvesét, Sárát gyászolja a váci hókotrós baleset rendőr túlélője, már az esküvőjüket tervezték. Facebookon tett közzé üzenetet. 

Mint megírtukhókotróval ütközött egy autó Vác határába pénteken éjjel. Az autóban hárman utaztak, ketten súlyosan megsérültek, egyikük pedig életét vesztette. 

A Bors úgy tudja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetőjétől, hogy a kocsi eddig tisztázatlan okok miatt megpördült az úton, majd áttért a közútkezelő hókotrójának sávjába, és a hátuljával belecsapódott. Pécsi Norbert Sándor hozzátette: a GPS-adatok szerint ötvennel haladt a járművük, és próbált lehúzódni, az ütközés pillanatában pedig már csak tízzel ment, de nem volt esélye teljesen megállni. A közútkezelő rutinos alkalmazottja azonnal hívta a központot, hogy baj van.

Vőlegénye gyászolja az elhunyt lánytForrás: http://drpatrickomalley.com

A 20 éves Sára, aki a balesetet nem élte túl, a hátsó ülésen utazott, azt azonban még nem tudni, hogy az autót egy másik nő vagy vőlegénye vezette, aki a rendőrség kötelékében dolgozik. Ő Facebook-oldalán tett közzé üzenetet, melyet a Bors idézett: „Ki vagy te, hogy így rendeld? Hogy vehetsz el mindent? Könyörögve kérlek, ez ne legyen valóság!"

A pár már az esküvőjét tervezte, Sára tavaly érettségizett a váci Madách Imre Gimnáziumban, és a Pest Megyei Ifjúsági Vöröskereszt egyik legelhivatottabb tagja volt. A szervezet szintén Facebook-oldalán búcsúzott a tragikus körülmények között elhunyt lánytó.