Az aranymetszés szabályai szerint Meghan Markle arca a legszebb a királyi családban

Aranymetszés Kate Middleton Meghan Markle görög Katalin hercegné szépség Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A görögök aranymetszés szabálya nemcsak a művészeti alkotásokra és az építémnyekre terjed ki, hanem meg lehet vele határozni azt is, mennyire szép egy emberi arc. Ebben persze nagyon fontos szerephez jut a szimmetria. A királyi családban Meghan Markle rendelkezik a legszebb arccal nem sokkal megelőzve Katalin hercegnét. 

Szinte tökéletesen szimmetrikus az arca Meghan Markle-nek, aki a görögök aranymetszés szabálya szerint a legszebb arccal rendelkezik a királyi családban - írja a Mirror.

Ez nem a szépszég szubjektív megállapítása, hiszen méréseken és számításokon alapul, mely még az ókori görögöktől származik. Dr. Julian De Silva sebész szerint a királyi családból Meghan arca áll a legközelebb a görög phí értékéhez: ezek szerint arca 87,4 százalékos, tehát közelít a tökéleteshez. Nem sokkal előzi meg Katalin hercegnét, aki 86,8 százalékot kapott.

Meghan Markle arca szinte tökéletesen szimmetrikus Forrás: Getty Images

Tőlük már jobban lemaradnak a királyi család más női tagjai. Így Zara Phillips 81,6, Beatrix hercegnő 80,7, Eugenie hercegnő pedig 79,3 százalékot kapott.

A világ legszebb nője az aranymetszés szabálya szerint egyébként Johnny Depp exfelesége, Amber Heard (91.85), tökéletes férfi párja pedig George Clooney (91.86).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.