Kálloy Molnár Péter kisfiú Leonardo da Vinci festő tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakértők Leonardo da Vincihez hasonlítják Kálloy Molnár Péter tehetségesen festő fiát. Pistinek már saját kiállítása is van.

Mindössze tízéves, de valódi zseni Kálloy Molnár Péter kisfia, Pisti, akinek nemrég saját kiállítása is megnyílt.

Öt-hat éves korában fedeztük fel Pisti tehetségét, amikor nagymotorika-fejlesztésekre járt, amelyek a végtagjai fejlődését segítették, számára ez egy kicsit lassabb folyamat volt, mint a többi gyereknek. A fejlesztőpszichológus hölgy másodsorban grafikus is, és ő ajánlotta a fiamnak, hogy próbáljon meg rajzolni, mert úgy látja, tehetsége van hozzá" – árulta el a Borsnak a büszke édesapa.

Kálloy Molnár Péter elmesélte azt is, hogy fiát az általános iskolában egy nemzetközileg elismert képzőművész vette a szárnyai alá.

Patrick Taylor a tanévkezdés után egy héttel felfedezte benne a tehetséget, kisfilmet forgatott róla, sőt nemzetközileg elismert kollégáknak küldte el a fiam munkáit, akik közül páran „válaszképet" küldtek a kiállításra. Együttes erővel elintéztük, hogy Pistit felmentsék pár órája alól, amikor nyugodtan alkothat. A pedagógus nagyon jól kezeli a kisfiam kicsapongásait, aki rettenetesen hangulatember. De hát milyen legyen egy igazi művész? Bár csak tízéves, de a munkái alapján Leonardo da Vincihez hasonlítják, ennél nagyobb dicséretet el sem tudnék képzelni" – nyilatkozta.

Jakupcsek Gabriella marihuánás felsőben vendégeskedett a tévében: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-jakupcsek-gabriella-marihuanas-felsoben-vendegeskedett-a-teveben.htmlJakupcsek Gabriella érdekes felsőben jelent meg Bochkor Gábor műsorában: a mintája kísértetiesen hasonlít a marihuánára. TV + SztárokOrigoTolvai Reni anyukájával szelfizett a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-tolvai-reni-anyukajaval-szelfizett-a-tengerparton-bikini.htmlTolvai Reni megmutatta édesanyját, aki Amerikába is elkísérte őt. A tengerparton szelfiztek. TV + Sztárok--Elképesztően sokat fogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180306-elkepesztoen-sokat-fogyott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlAlaposan lefogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi. Friss fotóján elképesztően karcsúnak tűnik. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee beszólt Szentpéteri Csillának: „Menjél vissza a kolostorba!"http://www.life.hu/sztarok/20180306-ganxsta-zolee-beszolt-szentpeteri-csillanak.htmlAz idei A Dal nagy vihart kavart a zenészek és művészek között: Szentpéteri Csilla durván beszólt a győztes együttesnek, Ganxsta Zolee meg Szentpéteri Csillának. TV + Sztárok--Hódi Pamela reagált Puzsér Róbert kirohanásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-hodi-pamela-reagalt-puzser-robert-kirohanasara-nati-berki-krisztian.htmlReagált Hódi Pamela Puzsér Róbert azon kirohanására, miszerint a kis Natiból szülei egyfajta bazári látványosságot gyártanak. TV + Sztárok--Bedrogozva vezetett Curtis: súlyosbítottak büntetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-bedrogozva-vezetett-curtis-sulyosbitottak-buntetesen.htmlBedrogozva ütközött villanypóznának Curtis, büntetését súlyosbította másodfokon a bíróság: több mint 2 évre eltiltották a vezetéstől. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.