Ábrahám Edit válásáról vallott: másfél évbe telt, mire túltette magát rajta

Ábrahám Edit válás Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábrahám Edit több mint 20 év után vált el férjétől, ennek feldolgozása nagyon sok időbe telt: másfél év és egy szakértő segítsége is kellett hozzá.

Ábrahám Edit 23 év házasság után vált el a férjétől, érthető, hogy az elszakadás nagyon megviselte a színésznőt. Másfél évbe telt, mire talpra tudott állni, ehhez pedig szakértő segítségére is szüksége volt. Ábrahám Edit Joshi Bharatnak vallott arról, amin keresztül ment akkoriban és leszögezte, az első perctől tudta, hogy talpra akar és talpra is fog állni.

Ábrahám Editet nagyon megviselte a válása Fotó: Tuba Zoltán - Origo

másfél évembe telt.

Bors

Varga Viktor és Cinthya Dictator év végén szakítottak, az énekes most magára koncentrálhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-varga-viktor-es-cinthya-dictator-ev-vegen-szakitottak-az-enekes-most-magara-koncentral.htmlTöbb éves együttjárás után december 31-én szakított egymással Varga Viktor és Cinthya Dictator. Az énekes erről mesélt, valamint arról, hogy igyekszik újra megtalálni önmagát. TV + Sztárok--Így ismerkedett meg egymással Delhusa Gjon és unokája korú szerelme, Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180307-igy-ismerkedett-meg-egymassal-delhusa-gjon-es-unokaja-koru-szerelme.htmlDelhusa Gjon és a 22 éves szerelme bebizonyították mindenkinek, hogy nem számít a kor: ők évek óta boldogok, és most azt is elárulták, hogyan ismerkedtek meg, és mi a titkuk. TV + SztárokOrigoGálvölgyi Jánost soha nem érdekelték igazán a jó mellű nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-galvolgyi-janost-soha-nem-erdekeltek-igazan-a-jo-mellu-nok-intelligencia.htmlGálvölgyi János elárulta, mindig is az intelligens hölgyeket szerette és nála soha nem volt esélye azoknak a nőknek, akik csinosak, de buták. TV + SztárokOrigoVajna Timi Andy Vajnával ebédelt Los Angelesben: közös fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-vajna-timi-andy-vajnaval-ebedelt-los-angelesben.htmlVajna Timi örömmel mutatta meg a követőinek, hogy ki is az a férfi, akivel ebédel: most igazán boldogok. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó unokája nem jelent meg a legújabb tárgyalásonhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-pecsi-ildiko-unokaja-nem-jelent-meg-a-legujabb-targyalason.htmlKedd délután folytatódott Pécsi Ildikó és Pártos Csilla pere, amelyre beidézték Pécsi Ildikó fiát és unokáját is. Utóbbi nem jelent meg a tárgyaláson, így azt elnapolták. TV + Sztárok--Az Instagramon kritizálják karja miatt Tolvai Renithttp://www.life.hu/sztarok/20180307-az-instagramon-kritizaljak-karja-miatt-a-kommentelok-tolvai-renit.htmlTöbb képet is feltöltött az Instagramjára a Floridában nyaraló Tolvai Reni. Követőinek egy része el van ájulva az énekesnő kinézetétől, mellettük azonban kritikát is kapott bőven. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.