Lehet, hogy nem egyedül volt a lakásban a negyedikről kizuhant kistarcsai kislány, Panna

Forrás: Thinkstock -
kizuhant egyedül Kistarcsa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly májusban zuhant ki a negyedik emeletről a kistarcsai kislány, de az ügyben még nem zárult le a nyomozás: felmerült a gyanú, hogy a gyermek mégsem volt egyedül.

A kistarcsai kislány, Panni tavaly májusban zuhant ki negyedik emeleti lakásuk ablakából. Az első információk szerint a kislány keresztanyja vigyázott a gyermekre, míg a szülők dolgoztak, de hamarabb el kellett indulnia, minthogy a ők hazaértek volna. A feltételezések szerint ez idő alatt mászott fel a kislány az ablakba, és zuhant ki.

Lehet, hogy nem egyedül volt a kistarcsai kislány? - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az ügyet még nem zárták le, mert sok kérdés felmerült a nyomozás során. Alkoholt találtak a gyermek vérében, ami nem származhatott az újraélesztéshez használt gyógyszerekből, és annak a gyanúja is felmerült, hogy a kislány mégsem volt egyedül.

Azt is csak nemrég tudtam meg, hogy előfordult máskor is, hogy Panni keresztanyja nem egyedül volt a lakásunkban,

Blikknek

Szakítottak a negyedikről kizuhant kistarcsai kislány szülei

Kislányuk halála kezdteben még szorosabbá tette Tamás és Anasztázia kapcsolatát, de a súlyos teher végül szétválasztotta őket: már nincsenek együtt a kistarcsai Panna szülei. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.