Nincs olyan ember, akinek ne lenne titkolnivalója, vagy legalábbis olyan magánéleti válsága, amit nem szeretne a nyilvánosság elé tárni. Ha azonban valaki akkora szupersztár, mint Jay-Z és Beyoncé, akkor a rejtegetés nem opció. Az ő sötét titkaik is kiderültek: a híresztelések szerint kapcsolatuk tele van hazugsággal és féltékenységgel.

A kapcsolatuk hazugságra épült
Még Jay-Z is elismerte, hogy kapcsolatuk nem teljesen az őszinteségre épült. Ha lehet találgatni, akkor főleg Jay-Z volt az, aki nem mondott igazat, illetve elhallgatott egy-két dolgot, főleg a nőügyeit. A csajokról ugyanis Beyoncé mellett sem tudott lemondani, miközben igyekezett elkápráztatni az énekesnőt..

Beyoncé és Jay-Z kapcsolata sosem volt tökéletesForrás: AFP/Neilson Barnard


Rengetegszer szakítottak

Beyoncé és Jay-Z sokat adnak a látszatra, ezért nem lehetett arról hallani, hogy a pár kapcsolata időről időre meggyengül. Többször is szakítottak az elmúlt években, de arra ügyeltek, hogy ez ne derüljön ki. Beyoncé nagyon sokszor eljutott addig a pontig, hogy végleg befejezi, de valahogy mindig megfutamodott a lépés elől. Azt követően pedig, hogy megszületett az első gyermekük, nem volt kérdés, hogy együtt maradnak-e. 


Családjaik gyűlölik egymást

Az sem nagy titok, hogy Beyoncé családja nem nagy rajongója Jay-Z-nek. Mint tudjuk, az énekesnő testvére, Solange egy alkalommal al iftben rúgdosta össze a rappert, amit Beyoncé végignézett. Az énekesnő nem avatkozott bele a verekedésbe, mint később kiderült azért, mert valószínűleg egyetéretett testvérével: Jay-z megcsalta őt, ezért akadt ki teljesen Solange. Beyoncé családja azonban nem ettől pártolt el a rapper mellől, a kezdetetktől fogva nem támogatták a kapcsolatukat.

Beyoncé depressziója és önbizalomhiánya

Erős és magabiztos nőnek tűnik Beyoncé, de ez nagyon távol áll az igazságtól. Létrehozott egy alteregót magának, aki Sashát, aki minden olyan tulajdonsággal bír, amivel ő nem. Sasha ravasz, rettenthetetlen, kacér és magabiztos, míg Beyoncé félén és önbizalomhiánnyal küzd. A Destiny's Child feloszlása után például ki sem mozdult a szobájából, nem evett és kétségek gyötörték, de azóta is volt már ilyen időszaka, ami Jay-Z mellett nem meglepő.


Őrületes féltékenység

Talán nem olyan nagy csoda ezek után, hogy Beyoncé őrületesen féltékeny. A szülei elváltak egymástól méghozzá azért, mert apja megcsalta édesanyját, ráadásul, mint ahogy az kiderült, önbizalomhiánnyal is küzd az énekesnő. Élete első barátja is megcsalt, ezt a traumát sosem fogja elfelejteni, de Jay-Z-vel sincs nagyobb szerencséje: mind tudjuk, hogy a rapper is hűtlen volt az énekesnőhöz, így egyáltalán nem meglepő, ha Beyoncé nem bízik meg a férfiakban, és őrületesen féltékeny.