Egyre több probléma nehezíti Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatát

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Selena Gomez Justin Bieber szerelem szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár ősz óta újra egy párt alkot Selena Gomez és Justin Bieber, kapcsolatuk korántsem felhőtlen.

Igazi se veled, se nélküled kapcsolat Selena Gomezé és Justin Bieberé. A pár immár sokadik alkalommal talált egymásra novemberben. Nem örült ennek azonban mindenki, állítólag az énekesnő édesanyja a mai napig nehezményezi, hogy lánya újra együtt van az egykori tinibálvánnyal.

Selena Gomez és Justin Bieber sokadik alkalommal talált egymásra novemberben Forrás: AFP/Valerie Macon

Most a FemaleFirst most arról ír, bármilyen boldognak is tűnnek a szerelemesek, bizony mégiscsak vannak problémáik.

Egyre több időt töltenek külön, de ez nem azt jelenti, hogy szakítottak. Viszont kapcsolatuk egyáltalán nem mondható tökéletesnek, olyan problémáik vannak, mint bármelyik más párnak." – nyilatkozta a párhoz közel álló forrás.

20 év után válik Jim Belushi, a bíróságon harcol a fiáérthttp://www.life.hu/sztarok/20180308-20-ev-utan-valik-jim-belushi-a-birosagon-harcol-a-fiaert.htmlKibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva válik Jim Belushi és felesége. Tinédzser gyermekük van, a férj most közös felügyeleti jogot kér a bíróságon. TV + Sztárok--Váratlan bejelentés: elválik feleségétől Usherhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-elvalik-felesegetol-usher.htmlÁlompárnak tartották őket, és a barátaikat is váratlanul érte a hír, hogy Usher és felesége válik. TV + Sztárok--Megkeresztelték Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180308-megkereszteltek-meghan-marklet.htmlMegkeresztelték Meghan Markle-t, így májusban az anglikán egyház hitében és keretein belül házasodhat össze Harry herceggel. TV + Sztárok--David Beckham Bella Hadiddal flörtölt: itt az árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-david-beckham-bella-hadiddal-flortolt-itt-az-arulkodo-foto.htmlA nála 21 évvel fiatalabb Bella Hadiddal flörtölt David Beckham. Már csak az a kérdés, mit szól ehhez a felesége, Victoria... TV + Sztárok--Szívszorító szavakkal búcsúzott el felesége Tahi Tóth Lászlótólhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-szivszorito-szavakkal-bucsuzott-el-felesege-tahi-toth-laszlotol-temetes.htmlSzerdán eltemették Tahi Tóth Lászlót. Megtört felesége szívszorító szavakkal búcsúzott férjétől. TV + SztárokOrigoAlice Walton a világ leggazdagabb nőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180308-alice-walton-a-vilag-leggazdagabb-noje-forbes-lista.htmlElkészült a világ leggazdagabb embereinek rangsora. A legvagyonosabb nő, Alice Walton a 16. helyen végzett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.